Uşaklı sporcu Masal Su 50, 100 ve 400 metreyi aştı! Altın madalyayı aldı

Uşaklı sporcu Masal Su 50, 100 ve 400 metreyi aştı! Altın madalyayı aldı
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden yeni bir açıklama geldi. Uşaklı Masal Su Alak, Türkiye şampiyonasından şehrimize altın madalya ile döndü.

Uşaklı sporcuların ulusal ve uluslararası başarılı devam ediyor. Bugün bir yeni açıklama yapan Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Masal Su Alak’ın şampiyonluğunu duyurdu. Denizli’de yapılan Türkiye Şampiyonası’ndan şehrimize altın madalya ile dönen Masal Su Alak, yarışı zirvede tamamlamayı başardı.

masal-su-1.jpg

UŞAKLI MASAL SU ALAK, ŞAMPİYONADAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Uşaklı sporcu Masal Su Alak’ın şampiyonluğunu duyurdu. Türkiye Yüzme Federasyonu 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Uşaklı sporcuya, müdürlükten tebrik geldi. Müdürlük, paylaşımda şu bilgilere yer verdi:

“Denizli’de yapılan Türkiye Yüzme Federasyonu 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Şampiyonası’nda sporcumuz Masal Su Alak 50 m serbest A4 barajı, 50 m kelebek A3 barajı, 100 m serbest A3 barajı, 400 m serbest A2 barajlarını geçerek altın madalya almaya hak kazanmıştır. Bu güzel başarıdan dolayı sporcumuz ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.”

KAYNAK: UŞAK HABER