Uşakspor- Amedspor maç detayları: Bilet fiyatları belli oldu

Uşakspor- Amedspor maç detayları: Bilet fiyatları belli oldu
GİRİŞ

Ekim ayında oynanacak olan Uşakspor- Amedspor maçının detayları belli oldu. Maç biletinin fiyatlarını açıklayan yetkililer, Uşakspor için destek çağrısında bulundu.

Uşakspor- Amedspor maç detayları: Bilet fiyatları belli oldu - Sezonun başlaması ile birlikte transfer haberleri ile gündeme gelen Uşakspor, son olarak yeni ayın maç takvimi ile dikkat çekti. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor’un kendi sahasında Amedspor’u ağırlayacağını belirten yetkililer, maç detaylarını paylaştı.

Yeni ligin ilk 3 puanını almayı başarmış olan Uşakspor son sıralardan kurtularak 15’inci sıraya yükselmeyi başardı. Başarısını sürdürerek hanesine bir 3 puan daha yazdırmak isteyen Uşakspor’a taraftarları destek verirken Amedspor karşılaşması ile ilgili resmi bilgiler de geldi. Maddi imkansızlıklara ve diğer zorluklara rağmen galibiyete odaklanmış olan Uşakspor için ‘destek’ çağrısında bulunan yetkililer, dibe çekilmiş olan bilet fiyatını da resmen açıkladı.

UŞAKSPOR- AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligde 6’ncı haftaya çıkmaya hazırlanan Uşakspor, yeni ayın başında Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Derincespor’u tek gol ile mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı başaran Uşakspor, bu kez ligin lideri ile sahaya çıkacak.

Uşakspor- Amedspor maçı 1 Ekim tarihinde saat 16:00’da oynanacak. 1 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan taraflar, galibiyet için ter dökecek.

UŞAKSPOR- AMEDSPOR MAÇ BİLETİ NE KADAR?

1 Ekim 2023 tarihinde saat 16:00’da oynanacak olan Uşakspor- Amedspor maçı için bilet açıklaması yapıldı. Edinilen bilgilere göre maç için açık ve kapalı tribün bilet fiyatları 10 TL’ye sabitlendi. Uşakspor için destek çağrısında bulunan yetkililer, Uşakspor taraftarını maçı stadyumda izlemeye davet etti. Uşaksporlu futbolculara başarılar dilekleri arka arkaya geldi. Heyecanlı karşılaşma için geri sayımın devam ettiği şu günlerde 10 TL’lik biletler için de satın alım hareketleri başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER