Uşakspor evinde Fethiyespor’u ağırlayacak! Tek parola: Galibiyet

Uşakspor evinde Fethiyespor’u ağırlayacak! Tek parola: Galibiyet
GİRİŞ

Uşakspor kritik maçlarından birine daha çıkıyor. Düşme hattından kurtulmak isteyen takım Fethispor’u evinde konuk edecek. İşte maçla alakalı detaylar.

Uşakspor, 2. Lig B grubunda 5 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’te Fethiyespor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Uşakspor ile Fethiyespor arasında oynanan son maçta Uşakspor deplasmanda 2-0 galip gelmişti. Bu maçın gollerini Arda ve Murat Şenel kaydetmişti. Uşakspor, bu maçın rövanşında da galibiyet hedefliyor. Şimdi maçla alakalı detaylara ve son puan durumlarına bakalım.

UŞAKSPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR

Rıdvan Geçkin'in yeni koç olarak gelmesine ve yapılan transferlere rağmen Uşakspor'un son dönemde aldığı mağlubiyetler ligin dibine demir atmasına neden oldu. Geçkin takımın başına geçtiğinde beklentiler yüksekti ancak istediği sonuçları üretemedi. Uşakspor şu ana kadar oynadığı on maçın sadece birini kazanabildi ve toplamda sadece dört puan toplayabildi. Takım bir maçtan da beraberlikle ayrıldı. Lig sıralamasında en azından alt sıralardan kurtulma umutları için Fethiyespor karşısında varını yoğunu ortaya koyacak olan takım 5 Kasım 2023 Pazar saat 14.00’te zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Fethiyespor şu an 14 puan ile ligin 7. Sırasında ve yükselişini sürdürüyor. Uşakspor ise ligde 4 puan ile son sırada yani 19. Sırada ve düşme hattının en sıcak takımlarından. Toplamda 10 maç oynayan Uşakspor bu maçlardan sadece 4 puan toplayabildi. Taraftarın hevesini kıran bu durumu Fethiyespor maçı ile kırmaya çalışacak olan takım 5 Kasım 2023 Pazar saat 14.00’te mutlak galibiyet parolası ile maça çıkacak ve taraftarını mutlu etmeye çalışacak.

UŞAKSPOR’A CEZA

Uşakspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da PFDK’dan gelen cezayla uğraşıyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, son toplantısında Uşak Spor A.Ş.'ye antrenörlerin Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’na aykırı davrandığı gerekçesiyle 50 bin TL para cezası verdi. Uşak Spor A.Ş., bu cezaya itiraz edeceğini açıkladı. PFDK, ayrıca Diyarbakırspor, Elazığspor ve Karacabey Belediyespor kulüplerine de disiplin ihlalleri nedeniyle para cezası uyguladı.

KAYNAK: UŞAK HABER