Uşakspor evinde Somaspor’u ağırlayacak… İşte maçın hakemleri

Uşakspor evinde Somaspor’u ağırlayacak… İşte maçın hakemleri
GİRİŞ

TFF 2. Lig’de Uşakspor ile Somaspor arasında kritik bir maç oynanacak. Maçın hakemleri, tarihi ve saati belli oldu. İşte maçla ilgili tüm detaylar.

Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon çok kötü bir performans sergiliyor. Ligin son sırasına yerleşen Uşakspor, 1 galibiyet ve 1 beraberlikten başka bir puan alamadı. Uşakspor, oynamış olduğu 14 maçta sadece 4 puan toplayabildi.

Uşakspor’un bu hafta sonunda kendi evinde karşılaşacağı Somaspor ise 20 puan ile 7. sırada bulunuyor. Uşakspor, Somaspor maçını kazanarak şeytanın bacağını kırmak ve umutlarını artırmak istiyor. İşte Uşakspor - Somaspor maçının hakemleri ve diğer tüm detaylar.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?

Türkiye Futbol Federasyonu Uşakspor ve Somaspor arasında oynanacak olan maçı yönetecek hakem heyetini açıkladı.

Uşakspor ile Somaspor arasındaki maçı Karabük Bölgesi’nden Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in yardımcıları ise Kayseri Bölgesi’nden Osman Baruk ve Ankara Bölgesi’nden Faruk Yağlı olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesi’nden Egemen Artun. Maçın gözlemcisi Tufan Akçay, temsilcileri ise Fatih Kiremit ve Barış Şeref olarak belirlendi.

MAÇ NE ZAMAN VE NEREDE?

Uşakspor ile Somaspor arasındaki maç 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’te Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Maçın biletleri Uşakspor Kulübü’nün internet sitesinden satın alınabilir. Haftalardır devam eden şanssızlığını bu maçta kırmak isteyen Uşakspor taraftarını da sevindirmek istiyor. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen takım 7. Sıradaki Somaspor’u yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Somaspor ise yükselişine devam etmek ve üst sıralara tırmanmak için Uşakspor engelini aşmak istiyor. 20 puanı olan ve 7. Sıraya kadar yükselen takım bu başarısını devam ettirmek istiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER