Uşakspor haftalık maç takvimi belli oldu: Bu kez deplasmana çıkacak

Uşakspor haftalık maç takvimi belli oldu: Bu kez deplasmana çıkacak
GİRİŞ

Isparta 32 Spor mağlubiyeti ile taraftarlarını yasa boğan Uşakspor’un bu hafta ki rakibi belli oldu. Takım oyuncuları bu hafta deplasmanda ter dökecek.

Uşakspor haftalık maç takvimi belli oldu: Bu kez deplasmana çıkacak - Geçtiğimiz hafta Aliağa FK ile oynamış olduğu Ziraat Türkiye Kupası maçını kaybederek kupa hayallerine veda eden Uşakspor, son dönemlerde taraftarlarını arka arkaya hüsrana uğrattı. Ligin başladığı günden bu yana destekleyicilerinin yüzlerini nerede ise hiç güldürmeyen Uşakspor, son olarak Isparta 32 Spor karşılaşmasından da mağlubiyet ile ayrıldı.

TFF 2. Lig’in 8’inci haftasında sahasında Isparta 32 Spor’u ağırlayan Uşakspor, karşılaşmadan 2- 0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Hem Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden hem de son yenilgi ile kendi liginin son sırasına gerileyen takımın bir an önce toparlanması gerekirken yeni haftanın maç takvimi futbolseverler ile paylaşıldı. Peki, Uşakspor bu hafta kiminle maç yapacak? İşte Uşakspor’da yaşanan son gelişmelere dair detaylar…

UŞAKSPOR DEPLASMANA ÇIKIYOR

Son olarak kendi sahasında aldığı Isparta 32 Spor mağlubiyeti ile gündeme gelen Uşakspor için yeni haftanın maç takvimi belli oldu. Edinilen bilgilere göre takım 18 Ekim Çarşamba günü saat 15:30’da Arnavutköy Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma Bolluca Stadı’nda Doğu Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleştirilecek.

O İSİMLER SARI KART CEZALISI

18 Ekim Çarşamba (yarın) saat 15:30’da Arnavutköy Belediyespor’un sahasına konuk olacak olan Uşakspor’da bu hafta sarı kart cezalıları bulunuyor. Edinilen bilgilere Çağrı ve Şamil deplasmanda forma giyemeyecek. Kırmızı- siyahlı takım lig kapsamında çıkmış olduğu 7 maçın 1’inden galibiyet, 5’inden mağlubiyet, 1’inden ise beraberlik ile ayrıldı. Şu an 4 puanı olan takım, ligin son sırasında yer alıyor. Dolayısı ile takımın arka arkaya aldığı mağlubiyetlerin ardından bu hafta sahadan galibiyet ile ayrılması gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER