Uşakspor ile Amedspor maçı hakemleri belli oldu

Uşakspor ile Amedspor maçı hakemleri belli oldu
GİRİŞ

Bu hafta Amedspor ile evinde karşılaşacak olan ve maça ev sahipliği yapacak olan Uşakspor’un merakla beklenen karşılaşmasında görev alacak hakemlerin tamamı belli oldu

Uşakspor ile Amedspor maçı hakemleri belli oldu - Yeni sezonun başlamasıyla birlikte yeşil sahalar da hareketlenmeye başladı. Sezonun ilk 3 puanını son maçında alan Uşakspor’un bu haftaki rakibi Amedspor. Son maçındaki performansıyla ligin son sırasından kurtulan Uşakspor’un ligin zirvesindeki takım Amedspor ile karşılaşacağı cuma günkü maç için hazırlıklar sürerken; maçın hakemlerinin belli olduğu da açıklandı.

Bu hafta Amedspor’u evinde ağırlayacak olan Uşak için 3 puan çok önemli iken, maç bilet fiyatı cüzi bir şekilde belirlenerek, 10 TL olarak açıklanmıştı. Maçın detaylarının ortaya çıkmasının ardından merakla beklenen maçın dört hakemi de netleştirilerek, federasyon tarafından duyuruldu. Bu haberin ardından Uşakspor’dan taraftara bir de çağrı geldi.

UŞAKSPOR İLE AMEDSPOR MAÇININ HAKEMLERİ NETLEŞTİ

Daha önce maç günü ve bilet fiyatları gibi detayların ortaya çıktığı Uşakspor ile Amedspor arasındaki karşılaşma için bu kez hakemler belli oldu. Uşakspor maçında Şanlıurfa bölgesi B klasman hakemlerinden Yusuf Hakan Kendirciler’in görev yapacağı federasyon tarafından açıklandı. Yardımcı hakemlik için Mardin ve Van bölgesi B klasman hakemlerinde Mehmet Siraç Akpınar ve Umut İncili görevlendirilirken; dördüncü hakem olarak ise Muhammed Mehmetcan Söylemez göreve getirildi.

UŞAKSPOR’DAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI GELDİ

Maç öncesinde Uşakspor’dan Uşaklılara açık bir çağrı da geldi. Sosyal medya hesabından 1967 Uşaksporlular Derneği’nden gelen çağrıyı paylaşan Uşakspor, yapmış olduğu paylaşımda; “1967 Uşaksporlular Derneği’nden tüm Uşak halkına açık çağrı; Yeni bir sezon başladı. Her şeyi bir kenara bıraktık. Bizim yine tek derdimiz Uşakspor ve Uşaksporumuzun bu sezonki mücadelesinde en büyük destekçisi olmak” ifadelerini kullandı. Paylaşımın devamında ise Uşaksporlular için çağrı 1967 Uşaksporlular Derneği’nin ağzından şu ifadeler ile yapıldı:

“Şahit olmaktayız ki sezon başından beri futbolcularımız özverili bir mücadele içindeler. Geçen hafta aldığımız 3 puanı Amedspor karşısında perçinlemek istiyoruz. Tüm gücümüzle takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için Cuma günü akşam saat 20:00’da tesislere gidiyoruz. Gelin hem cuma akşamı tesislerde hem de pazar günü tribünde Uşaksporumuzun sahipsiz olmadığını dosta düşmana gösterelim.”

KAYNAK: UŞAK HABER