Uşakspor İskenderunspor deplasmanına gidiyor! Tek yol kazanmak

Uşakspor İskenderunspor deplasmanına gidiyor! Tek yol kazanmak
GİRİŞ

Uşakspor zorlu rakibi İskenderunspor’la karşı karşıya gelecek. Umutları sönmek üzere olan Uşak temsilcinin kazanmaktan başka çaresi yok.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. hafta heyecanı bu hafta sonu yaşanacak. Ligin zirvesini zorlayan İskenderunspor, evinde ligin son sırasındaki Uşakspor’u ağırlayacak.

Bu önemli maçın hakemleri de MHK tarafından açıklandı. Şimdi kritik maç ile alakalı detaylara ve maçın hakemlerine bakalım.

MAÇIN HAKEMLERİ TRABZON, RİZE VE SAMSUN BÖLGELERİNDEN

Uşakspor ise TFF 2. Lig’de çok kötü bir sezon geçiriyor. Devre arasında kadrosunun çoğunu kaybeden Uşakspor, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle yeni oyuncu alamıyor. Uşakspor’dan ayrılan futbolcuların bir kısmı da rakip takımlara gitti. Son olarak Ege Özkayımoğlu, Derincespor ile sözleşme imzaladı.

Merkez Hakem Komitesi, İskenderunspor - Uşakspor maçının hakemini Trabzon Bölgesi’nden Murat Kasap olarak atadı. Murat Kasap’ın yardımcılıklarını ise Rize Bölgesi’nden Kerem Kalkan ve Samsun Bölgesi’nden Sezgin Şahbaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Samsun Bölgesi’nden Yakup Bakır olacak.

MAÇ PAZAR GÜNÜ KIRIKHAN İLÇE STADYUMU’NDA

Türkiye Futbol Federasyonu, İskenderunspor - Uşakspor maçının tarihini ve saatinin de 27 Ocak 2024 Pazar günü saat 14.00 olarak belirledi. Maç, Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda oynanacak. İskenderunspor, taraftar desteğiyle Uşakspor’u yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Uşakspor, TFF 2. Lig’de oynamış olduğu 20 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı ve şu anda ligde son sırada yer alıyor. Uşakspor, böyle giderse ve büyük bir sürpriz olmazsa gelecek sezon TFF 3. Lig’de oynamak zorunda kalacak. Uşakspor yönetiminin ise bu durum karşısında nasıl bir yol izleyeceği konusunda sessizliğini koruyor. Taraftarın takımdan umudu ise hiç kalmadı.

KAYNAK: UŞAK HABER