Uşakspor, Karaman deplasmanına hazır: Teknik direktör Nazım Gülay’ açıklamayı yaptı

Uşakspor, Karaman deplasmanına hazır: Teknik direktör Nazım Gülay’ açıklamayı yaptı
GİRİŞ

Yeni haftada Karaman ile karşılaşacak olan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay’dan deplasman öncesi önemli açıklamalar geldi. Gülay, takımın performansı hakkında bilgi verdi.

Uşakspor, Karaman deplasmanına hazır: Teknik direktör açıklamayı yaptı - TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele etmeyi sürdüren Uşakspor, geçtiğimiz hafta ligin zirvesindeki takım Amedspor ile karşılaşmış ve ev sahipliği yaptığı maçtan talihsiz bir şekilde 4-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu hafta kırmızı siyahlılar, Karaman deplasmanı giderken; maç öncesi hazırlıklar da hız kazandı. 8 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan deplasman öncesinde konuşan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, takımın performansına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Bu hafta Karaman deplasmanına gitmeye hazırlanan Uşakspor’un pazar günü saat 15.00’da Karaman Futbol Kulübü ile yapacağı maç öncesinde Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay Karaman’dan deplasman değerlendirmesi geldi. Aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası’nda da Aliağa ile karşılaşacak olan Uşakspor’un hazır olduğunun mesajını veren Direktör Gülay, futbolseverleri ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı.

“PUAN VE PUANLARLA DÖNECEĞİMİZDEN EMİNİM”

Mağlubiyetin geçmişte kaldığına dikkat çeken Gülay, “Şimdi geçen hafta Amedspor’dan mağlubiyet aldık grubun liderinden. Tabii o mağlubiyetin özrünü diledik geçmişte kaldı. Bu hafta da Karaman maçına hazırlanıyoruz en iyi şekilde. Puan alacağımız ve puanlar alacağımız bir deplasmana gidiyoruz inşallah” diyerek, moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu bildirdi. Rakiplerine ilişkin de konuşan teknik direktör Gülay, şunları söyledi:

“Rakibimizin hafta başında bir teknik heyet değişikliği oldu. Tabii bu da rakibimize bir titreşim yaratır yeni bir hava getirir. Her şeyi göz önünde bulundurarak biz maçımıza hazırlanıyoruz. Rakibimize bakmadan biz kendi oyunumuzu kendi mücadelemizi gösterdikten sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan puan ve puanlarla döneceğimizden eminim.”.

“3 GÜNDE BİR 4 GÜNDE BİR MAÇ OYNANACAK”

Açıklamalarını sürdüren Gülay, “Türkiye Kupası da girdi devreye ondan sonra hafta sonu hafta içi maçlarımız da var. Fiziksel anlamda Derince ve Amed maçında bir tık daha üste çıktık. Yani %100'e yakın bir fiziksel yapımız var. Amedspor maçında iki devreye baktığımızda devrelerin 20-25 dakikalarından sonra toparlanma oldu” diyerek takımı değerlendirdi. Ardından değerlendirmelerini sürdüren Gülay, şunları söyledi:

“Özellikle 45'ten sonra 20-25 dakika tek kaleye yakın top oynadık. Fiziksel olarak da birebirlerde iyiydik %100'e yakın olduk. Tabii maçlar yoğun bir şekilde olduğu için takımda herkese ihtiyacımız var. Çünkü 3 günde bir 4 günde bir maç oynanacak. O yüzden de herkesi diri tutmaya çalışıyoruz herkese de hazır ol komutunu verdik. Hafta içi hafta sonu maçları inşallah en sağlıklı bir şekilde bitirmek istiyoruz.”

KAYNAK: UŞAK HABER