Uşakspor, Karamanspor’a karşı rövanş peşinde

Uşakspor, Karamanspor’a karşı rövanş peşinde
GİRİŞ

Uşakspor, sezonun ilk maçında deplasmanda 4-0 yenildiği Karamanspor'u rövanşta yenmek için sahaya çıkacak. Maçın oynanacağı gün ve saat belirlendi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, Karamanspor ile evinde karşılaşacak. Uşakspor, ligde son sırada bulunuyor. Karamanspor ise orta sıralarda yer alıyor. Takımların puan durumları ve maçla ilgili detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

UŞAKSPOR - KARAMANSPOR NE ZAMAN, NEREDE?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşakspor ile Karamanspor arasındaki rövanş maçı, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemleri henüz açıklanmadı.

TAKIMLARIN DURUMU

Karamanspor, ligde 24 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Topladığı 32 puanla 10. sırada bulunuyor. Takım deplasmanda toplayacağı puan ya da puanlarla üst sıraları hedefliyor.

Uşakspor ise ligde 23 maçta sadece 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 20 mağlubiyet elde etti. Topladığı 5 puanla son sırada yer alıyor. Uşakspor, son maçında evinde Amed Spor’a 8-0 gibi farklı bir skorla yenildi.

SON MAÇTA NELER OLDU?

Uşakspor, transfer sezonunun son gününde 10 yeni oyuncu transfer etti. Bu oyuncular, Amed Spor karşısında ilk kez forma giydi. Ancak bu değişiklik, Uşakspor’un sonucu değiştirmesine yetmedi. Amed Spor, Uşakspor’u 8-0 gibi tarihi bir farkla mağlup etti.

Uşakspor’un kalecisi Mehmet Akif Önal, Amed Spor’un gol yağmuruna karşı koyamadı. Amed Spor’un forvetleri, Önal’ı 8 defa geçti. Uşakspor, bu maçla birlikte ligdeki en farklı yenilgisini aldı.

Uşakspor, Karamanspor karşısında bu mağlubiyeti unutmak ve ikinci galibiyetini almak istiyor. Karamanspor ise Uşakspor’u yenerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Maçın heyecanı, Pazar günü Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda yaşanacak.

KAYNAK: UŞAK HABER