Uşakspor şahlanmak istiyor: Taraftarın sabrı kalmadı! Rakip Etimesgut Belediyespor

Uşakspor şahlanmak istiyor: Taraftarın sabrı kalmadı! Rakip Etimesgut Belediyespor
GİRİŞ

Şu ana kadar oynadığı maçlardan topladığı sadece 4 puanla ligin son sırasında yer alan Uşakspor, hafta sonu Etimesgut Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Uşakspor şahlanmak istiyor: Taraftarın sabrı kalmadı! Rakip Etimesgut Belediyespor - Uşakspor, Etimesgut Belediyespor’u hafta sonu evinde ağırlayacak. Uşak temsilcisi rakipleri karşısında galip gelip haftalardır devam eden kötü gidişe son vermek istiyor. Ligin dibine demir atan Uşakspor taraftarı artık galibiyet bekliyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta aldığı başarısız sonuçlar ile son sıradan kurtulamayan Uşakspor, kendi sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Uşakspor kötü talihi tersine çevirmek için evinde oynamanın avantajını ve taraftar desteğini arkasına almayı hedefliyor. Zorlu rakiplerini yenmeye ve kötü performansa son vermeye kararlı. Şimdi Uşakspor ve Etimesgut Belediyespor arasında gerçekleşecek maç ile alakalı detaylara bakalım.

SON MAÇTAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Uşakspor’un son maçında ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor, Erkul Küçük'ün 41. dakikada kırmızı kart görmesinden sonra maçın 50 dakikasında sahada 10 oyuncu ile oynamasına rağmen yine galip gelmeyi bildi.

Uşakspor oyuncu üstünlüğünü iyi değerlendiremedi ve rakibinden puan alamadı. Arnavutköy Belediye Spor'dan Metincan Cici'nin 67. dakikada attığı galibiyet golü, Uşakspor'un yaşadığı sıkıntıları bir kez daha gözler önüne serdi.Ligde 19. Sırada kalmaya devam eden Uşakspor’a taraftardan büyük bir tepki geldi. Sosyal medya üzerinden yetkililer istifaya çağrıldı.

UMUTLAR HAFTA SONUNA KALDI

Ligde 19. sırada olan ve sadece 4 puana sahip olan Uşakspor Uşak 1 Eylül Stadyumunda 22 Ekim Pazar günü saat 15:30'da Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.

Etimesgut Belediyespor ise 7 puan ile 17. Sırada yer alıyor. Hafta sonunda taraftarlar düşme hattındaki iki takımın mücadelesine tanık olacak. Ligde şimdiye kadar 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Uşakspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Etimesgut Belediyespor’a karşı. Etimesgut Belediyespor’da da işler yolunda gitmiyor. Takım son maçında İskenderunspor’a 2-0 yenilmişti. Galibiyete aç iki takımın mücadelesinden kimin galip çıkacağı ise merak konusu oldu. Şimdi gözler 22 Ekim’e çevrildi. Taraftarın artık sabrı kalmadı ve sadece galibiyet bekliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER