Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay konuştu: Amedspor maçının her anını analiz etti!

Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay konuştu: Amedspor maçının her anını analiz etti!
GİRİŞ

Amedspor maçının ardından konuşan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, takım için değerlendirmelerde bulundu. Direktör Gülay’dan taraftar için de mesaj geldi.

Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay konuştu: Amedspor maçının her anını analiz etti! - TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdüren Uşakspor, 6’ncı hafta mücadelesi kapsamında ligin lideri Amedspor’u evinde ağırladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bu karşılaşma kapsamında başarıya ulaşamayan Uşakspor, rakibine 4-0’lık skorla mağlup oldu. Nu mağlubiyetin ardından özeleştiride bulunan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, maçın her anını analiz ettiği açıklamalarıyla dikkat çekti.

Amedspor karşılaşmasının her anını analiz eden açıklamalar gerçekleştiren Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, Ankara’da meydana gelen bombalı eylem saldırısının ardından maçlara taraftar alınmamasına ilişkin de konuştu. Teknik Direktör Gülay’dan bir mesaj da Uşakspor taraftarı için geldi.

“KARŞIMIZDAKİ TAKIM, BİZİM GÜCÜMÜZÜN ÇOK ÜSTÜNDE BİR TAKIM”

Yaşanan saldırı nedeniyle maçın taraftarsız geçtiğini bildirerek açıklamalarına başlayan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, “Ülkemiz adına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Güne üzücü bir haberle uyandık ne yazık ki. Bu terör olayının yaşanması sonucunda ise İçişleri Bakanlığının aldığı karar neticesinde taraftar yasağı getirildi. Tabi taraftarlarımızın tribünde olamaması bizi etkiledi. Biz bu maça hazırlanırken takım halinde, dış etkenlerle de hazırlandık. Sahanın içine gelecek olursak da karşımızdaki takım, bizim gücümüzün çok üstünde bir takım. Biz ne kadar hamle yapsak, ne kadar istesek arzulasak da, hafta içi ne kadar analiz yapsak ta gücün karşısında hamleler bazen yetersiz kalıyor. Bugün de bunu yaşadık” diyerek değerlendirmelerde bulundu. Maç sonrasında konuşan Gülay, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Amedspor bu sezon kurduğu takımla şampiyonluğun en büyük adayı. 90-100 Milyonluk bir kadrosu var. Kadro derinliği geniş ve kaliteli oyunculara sahip. Belki bir oyuncusunun bedeli bizim takımın bedeli bile değil. Bu aşamadaki takıma karşı oynadık. Skorun 4-0 olmaması lazımdı. Biz bunu takım olarak kabullenmiyoruz. Bende kabullenmiyorum. Biz kendi kategorimizdeki, kendi gücümüzdeki takımlarla oynayacağımız maçlara bakacağız. Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Bunun içinde futbolcularım bütün çabayı gösterecekler. Önümüzde çok kritik ve direkt rakibimiz olan Karaman maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.”

“BUGÜN ONLARIN TRİBÜNDE OLMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Taraftarın hafta içi dahi kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek açıklamalarını sürdüren Teknik Direktör Gülay, Aşigolara teşekkür ederek; “Biz Aşigolardan özür diliyoruz. Bizim ayağımıza kadar geldiler, bizi desteklediler ve moral verdiler. Bugün onların tribünde olması bizim için çok önemliydi fakat terör saldırısı olunca güvenlik gerekçesiyle içeri alınmadılar. Yediğimiz 2’nci golde sıkıntılı bir gol yedik. Top hareketli haldeyken kullanılan bir serbest vuruş sonrasında gol yedik ve belki de maçın kırılma anıydı. Taraftarımız olsaydı belki hakem etkilenecekti, atışı tekrar ettirecekti. Ama geçti, yapacakta bir şey yok. Keşke onlarda bizim yanımızda olsaydı, daha farklı olabilirdi. Çünkü oyuncunun itme gücü, motivasyonunu taraftar etkiliyor. Hakemi de etkiliyor. Maalesef böyle üzücü bir durum oldu ve aramızda olamadılar” diyerek sözlerini tamamladı. Öte yandan Uşakspor, Lig’in bu haftasında 8 Ekim 2023 Pazar günü Karaman FK ile karşılaşacak. Deplasmana gidecek olan Uşakspor’un bu haftaki maçı, saat 15.00’da başlayacak.

KAYNAK: UŞAK HABER