Uşakspor’a bir darbe de PFDK’dan! Kesilen ceza ve İnegölspor maçının hakemleri belli oldu

Uşakspor’a bir darbe de PFDK’dan! Kesilen ceza ve İnegölspor maçının hakemleri belli oldu
GİRİŞ

Uşakspor, Fethiyespor ile oynadığı maç sonrası PFDK’ya sevk edilmişti. Takımın aldığı ceza belli oldu. Bu arada hafta sonu oynanacak İnegölspor maçının hakemleri de açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, hafta sonunda oynanan karşılaşmalara ilişkin gözlemci ve temsilci raporlarında kaydedilen eylemlerden dolayı bazı kulüpleri Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etmişti. Bu kulüpler arasında Uşakspor da yer alıyordu.

Uşakspor, Fethiyespor ile oynadığı maçta stadyumda ambulans araç ve görevlilerinin bulunmaması nedeniyle talimatlara aykırı davrandığı gerekçesiyle PFDK’ya sevk edilmişti. Takımın aldığı ceza belli oldu.

UŞAKSPOR’A PFDK’DAN CEZA ÇIKTI!

PFDK, toplantısında Uşakspor için de karar verdi. PFDK üyeleri, Fethiyespor - Uşakspor karşılaşmasından dolayı ev sahibi takım olan Uşakspor’a para cezası uyguladı. Buna göre Uşakspor 14.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Uşakspor, verilen bu cezaya itiraz etme hakkına sahiptir. Uşakspor yönetimi, bu para cezasını kabul ederse itiraz mekanizması çalıştırılmayacaktır. Ancak bir haksızlık yapıldığı iddiasında bulunursa o zaman Tahkim Kurulu’na başvuru yapılacaktır.

İNEGÖLSPOR - UŞAKSPOR MAÇININ HAKEM KADROSU AÇIKLANDI!

Bu arada TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta İnegölspor ile Uşakspor arasında oynanacak ve merakla beklenen 13. hafta karşılaşmasını yönetecek hakem kadrosu resmen açıklandı.

Uşak ilini TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta temsil eden Uşakspor, bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu Merkez Hakem Kurulu (MHK) sayesinde belli oldu. İstanbul Bölgesi'nden Yakup Özhan, İnegölspor - Uşakspor maçının orta hakemi olarak atandı. Özhan'ın yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi'nden Önder Çalış ve Mücahit Değermenci yapacak. Son olarak yine İstanbul Bölgesi hakemlerinden Batuhan Bayar dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Uşakspor için 12 Kasım 2023 Pazar günü saat 14:00'te oynanacak bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Takım, hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla dolu zorlu bir sezon geçiriyor. Antrenör kadrosunda değişikliğe gitmesine rağmen Uşakspor galibiyet almakta zorlanıyor ve lig sıralamasında en alt sırada yer alıyor. Şu ana kadar topladığı sadece dört puanla puan tablosunda son sırada yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER