Uşakspor'a taraftarlardan büyük tepki: 'Sorumlular istifa etmeli'

Uşakspor'a taraftarlardan büyük tepki: 'Sorumlular istifa etmeli'
GİRİŞ

Deplasmandan yenilgi ile ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğratan Uşakspor’a, dernekten tepki geldi. Dernek yetkilileri ‘istifa’ çağrısında bulundu.

Uşakspor'a taraftarlardan büyük tepki: 'Sorumlular istifa etmeli' - Ziraat Türkiye Kupası’na veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Uşakspor, son dönemlerde aldığı yenilgilere bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz gün deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan takım, kırmızı kart sebebi ile sahada 10 kişi kaldı.

18 Ekim Çarşamba günü oynanan Uşakspor- Arnavutköy Belediyespor maçı Uşakspor adına üzüntü ile sonuçlandı. Maçın 42’nci dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Erkul’un ardından sahada 10 kişi kalan Uşakspor, karşılaşmadan yenilgi ile ayrıldı. Haftalardır yenilen ve ligin son sırasında yer alan takıma, 1967 Uşaksporlular Derneği’nden tepki geldi.

1- 0’LIK DEPLASMAN YENİLGİSİ

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon düşme hattından bir türlü kurtulamayarak son sırada yer alan Uşakspor, son olarak Arnavutköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmasının 50 dakikasını 10 kişi ile sürdüren takım, 1- 0 yenildi.

DERNEK YETKİLİLERİNDEN İSTİFA ÇAĞRISI

Ligin 8’nci haftasında 4 puan toplayabilmiş olan Uşakspor, arka arkaya almış olduğu yenilgilerin ardından taraftarlarını oldukça kızdırdı. Üst üste oynamış olduğu 4 maçta gol dahi atamayan takım oyuncuları son olarak Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasından mağlup olarak ayrıldı. Takımın sezonun başından bu yana sergilediği performansı eleştiren 1967 Uşaksporlular Derneği yetkilileri sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

1967 Uşaksporlular Derneği’nin kırmızı- siyahlıların taraftarları adına yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı, yerel gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz yıl şirketleştirilerek devredilen kulübün yetkililerine seslenen dernek yöneticileri, takımın bu hale gelmesinden kimler sorumlu ise hepsinin istifa etmesi gerektiğini savundu. Dernek yöneticilerinden gelen istifa çağrısı, Uşak’ta olay yarattı.

KAYNAK: UŞAK HABER