Uşakspor'da kötü gidişat devam ediyor! İnegöl’den de eli boş döndü

Uşakspor'da kötü gidişat devam ediyor! İnegöl’den de eli boş döndü
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, deplasmanda İnegölspor ile yaptığı karşılaşmadan da puan çıkaramadı.

Uşak ilini TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta temsil eden Uşakspor’da kriz devam ediyor. Takım haftalardır galibiyet yüzü göremedi. Ligin dibinden bir adım bile uzaklaşamayan takımda kümeden düşme endişesi şimdiden başladı.

Hem ekonomik sorunlarla boğuşan hem de galibiyetle buluşamayan Uşakspor bu mağlubiyetle birlikte son 8 maçını kaybederek ligin dibindeki yerini sağlamlaştırmış oldu. İşte son oynanan maçın detayları ve gelecek maç programı.

UMUTLAR İLK DAKİKLARDA SONA ERDİ

Uşakspor İnegölspor'a karşı zayıf bir performans sergiledi ve deplasmandaki maça kötü bir başlangıç yaptı. Erken gollerle ne olduğunu anlayamayan Uşakspor sahada etkili olamayarak taraftarlarını sevindirecek o hamleyi yine yapamadı.

İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Uşak temsilcisi, henüz 2. dakikada bir gol yiyerek geriye düştü. İnegölspor 16. dakikada bulduğu golle farkı 2-0'a çıkardı. Uşakspor teknik heyeti 26. dakikada Oğulcan İnanç'ın yerine Onur Kıntaş'ı oyuna alsa da bu değişiklik istenen etkiyi yaratmadı. Karşılaşma Uşakspor'un 2-0'lık mağlubiyeti ile sona erdi.

UŞAKSPOR KÜME DÜŞME BÖLGESİNDE YALNIZ KALDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, topladığı 4 puanla tablonun en altında yer alıyor. En yakın rakibiyle arasındaki fark 6 puana çıkmış durumda. Bu durum Uşakspor'un sezon ortası transfer döneminde yapmayı planladığı takviyelerin küme düşmeme mücadelesi için yeterli olmayabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki hafta Uşakspor, şu anda 3. sırada bulunan ve zirve mücadelesi veren Kastamonuspor'u ağırlayacak. Bu kritik maç Uşakspor için çok büyük önem arz ediyor.

Uşakspor - Kastamonuspor maçı 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’te Uşak’ta oynanacak.