Uşakspor’da kötü gidişat devam ediyor! Taraftar isyanda: 10 kişiye karşı da kazanamadılar

Uşakspor’da kötü gidişat devam ediyor! Taraftar isyanda: 10 kişiye karşı da kazanamadılar
GİRİŞ

Uşakspor bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta küme düşme hattında son sıradan bir türlü kurtulamıyor. Takım son maçtan da puansız döndü.

Uşakspor’da kötü gidişat devam ediyor! Taraftar isyanda: 10 kişiye karşı da kazanamadılar - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta küme düşme hattında yer alan Uşakspor, deplasmanda Arnavutköy Belediyespor karşısında rakibi 10 kişi kalmasına rağmen aldığı mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Uşakspor deplasmanda kritik bir karşılaşmaya çıktı. Ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor, Erkul Küçük'ün 41. dakikada direkt kırmızı kart görmesinin ardından maçın büyük bölümünü sahada sadece 10 oyuncu ile oynadı. Ama Uşakspor bu büyük avantajı değerlendiremedi ve eli boş döndü. Bu durum taraftarları adeta isyan ettirdi.

ATAMAYAN ATTILAR

Uşakspor’un alt sıralardaki rakibi Arnavutköy Belediyespor karşısında aldığı yenilgi, rakip takımın maçın büyük bölümünü sadece 10 oyuncuyla oynaması nedeniyle özellikle taraftarları için moral bozucu oldu. İstanbul ekibinin dezavantajı Erkul'un 41. dakikada kırmızı kart görmesiyle ortaya çıktı. Uşakspor zayıf rakibi karşısında 50 dakika boyunca gol atma fırsatı yakalamasına rağmen kaleye topu gönderemedi. Ama atamayana attılar ve 10 kişilik Arnavutköy Belediyespor 67. dakikada maçın da skoru olan golü attı.

Bu galibiyet Arnavutköy Belediye Spor'u 8 puana yükselterek tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. Öte yandan Uşakspor sezonun 6. yenilgisini alarak 4 puanla ligin dibine demir attı.

8 HAFTADA 4 PUAN ALABİLDİ

Kırmızı-siyahlı kulübün taraftarlarını temsil eden 1967 Uşaksporlular Derneği, takımın performansından duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi. Grupta tek bir gol dahi atamadan üst üste dört yenilgi alan Uşakspor, 8 haftada sadece 4 puan toplayabildi ve 11 gol yedi. Dernek, hayal kırıklıklarını dile getirmek için sosyal medyadan yönetime seslendi ve sorumlu olanları istifaya çağırdı.

Şu an 4 puanı olan Uşakspor 22 Ekim Pazar günü Etimesgutspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Maç saat 15.30’da başlayacak. Uşakspor’un bu maçtan mutlak zaferle çıkması gerekiyor. Ligin dibinden kurtulamayan ve haftalardır varlık gösteremeyen takım için bu galibiyet hem puan hem de moral açısından çok önemli.

KAYNAK: UŞAK HABER