Uşakspor'da yeni dönem resmen başladı! Teknik direktör belli oldu! Uşaklıların desteğini bekliyor!

Uşakspor'da yeni dönem resmen başladı! Teknik direktör belli oldu! Uşaklıların desteğini bekliyor!
GİRİŞ

Art arda alınan kötü sonuçlar sonrasında başta taraftar olmak üzere camianın tepkisini çeken Nazım Gülay’la yolların ayrılması sonrasında boşta kalan teknik direktör koltuğuna oturacak yeni isim belli oldu!

Ligde alınan kötü sonuçlar sonrasında Nazım Gülay ile yolların ayrıldığını açıklayan Uşakspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Uşakspor’dan yapılan açıklamada Rıdvan Geçkin ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Daha önceden altyapı direktörü olarak görev yapan Geçkin, bundan böyle Uşakspor’un teknik direktörü olarak görev yapacak.

Uşakspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise yeni teknik direktöre sıcak karşılama mesajı verildi. Yapılan açıklamada:

“Hoş Geldin Rıdvan Geçkin! Kulübümüz, A Takım Teknik Direktörlük görevine, Uşakspor Altyapı Direktörü Rıdvan Geçkin’i getirmiştir.

Geçkin, liderliğindeki altyapı takımımızı farklı yaş kategorilerinde Türkiye ve bölgesel şampiyonluklara taşıyarak, Türk futboluna ve Süper Lig’e değerli oyuncular kazandırmış bir isimdir. UEFA Elit A Lisansı’na sahip olan Rıdvan Geçkin, A Takımımızın başında bulunurken, altyapıdaki genç yeteneklerimizin gelişimine de katkı sunmaya devam edecektir.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz,” ifadelerine yer verildi.

Taraftarın Tepkisi Büyümüştü

Yapılan yeni değişiklik sonrasında son haftalarda art arda alınan kötü gidişata son verilmesi bekleniyor. TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon düşme hattından kurtulamayan Uşakspor son olarak Arnavutköy Belediyespor'a da yenilmişti. Toplamda 8 haftada sadece 4 puan toplayabilen Uşakspor’da son olarak 1967 Uşaksporlular Derneği tepki göstererek yönetimi ve sorumluları istifaya davet etmişti.

KAYNAK: UŞAK HABER