Uşakspor’un teknik direktörü değişti! Eski futbolcu, dümene geçti

Uşakspor’un teknik direktörü değişti! Eski futbolcu, dümene geçti
GİRİŞ

Sezon ortasında değişikliğe giden Uşakspor’un teknik direktörü değişti. Takımın başına Ege’nin tanınmış spor isimlerinden biri geldi. Uşakspor, değişikliği sosyal medyadan duyurdu.

Genel koordinatör ve teknik direktör Recep Yazıcı, Uşakspor’dan istifa etti. Yazıcı’nın istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine gelecek isim netleşti. Yeni isim, Uşakspor’a yabancı değilken; eski futbolcu olduğu öğrenildi. Takımımızın şehrinde forma giyen Halim Karaköse, Uşakspor’a teknik direktör oldu.

Futbolculuk kariyerinde birçok takımda forma giyen Halim Karaköse, dümene geçti. Daha önce forma giydiği Uşakspor’a dönen Karaköse, teknik direktör oldu. Değişikliği duyuran Uşakspor, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Uşakspor’un açıklamasında yeni teknik direktörün forma giydiği takımlar yer aldı.

Uşaksporların merak ettiği sorular teknik direktör netliğinin ardından cevap buldu. Peki Uşakspor teknik direktörü Halim Karaköse kimdir? Halim Karaköse hangi takımlarda yer aldı?

UŞAKSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM?

Geçmişte Uşakspor yönetimi, yeterli kapasitede futbolcu transferlerini gerçekleştirememesi nedeniyle eleştirilmişti. Sezona yavaş başlayan Uşakspor, bu sezon henüz 4 puan toplayabildi. Bu gidişatın ardından teknik direktör Recep Yazıcı’dan istifa geldi. İstifa sonrası boşalan koltuğun sahibi ise, Halim Karaköse oldu.

Uşakspor yönetimi Halim Karaköse ile imzaları attığını resmen ilan etti. Sosyal medyadan açıklama yapan Uşakspor, yeni teknik direktöre başarılar diledi. 2006’da Uşakspor’a İzmirspor’dan transfer olan Karaköse, futbolcu olarak takımda bulunmuştu. Bu kez Halim Karaköse, Uşakspor’un tekniğini yönetecek.

Oyuncu olarak transfer olan Halim Karaköse, en son sezon başında Gümüşhanespor ile anlaştığı ancak alınan başarısız sonuçların ardından 16 Ekim 2023 tarahinde görevinden istifa ettiği öğrenildi.

UŞAKSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ HALİM KARAKÖSE KİMDİR?

Uşakspor'da teknik direktör olan Halim Karaköse, 17 yıl futbol oynadı. Uşakspor’da oynayan teknik direktör; İzmirspor, Erzurumspor gibi takımlarda yer aldı. Karaköse, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Karabükspor’da forma giydi. Yozgatspor, Hatayspor, Ç.Dardanelspor ve Beykozspor, kariyerinde forma giydiği diğer takımlar.

Ege futbolunun tanınmış isimlerinden olan Karaköse, ilk Bucaspor’la çalıştı. Karaköse, Bucaspor’da ‘Sportif Direktör’lüğü üstlendi. Kayseri Erciyesspor ve Bayburt İl Özel İdarespor'da yardımcı antrenörlük yaptı. Gümüşhanespor ve Bergama Belediyespor'da görev alan Karaköse, teknik direktörlüğü üstlendi.

KAYNAK: UŞAK HABER