Uşak'ta 2. Geleneksel Futsal Turnuvası 3 Aralık tarihinde başlıyor

Uşak'ta 2. Geleneksel Futsal Turnuvası 3 Aralık tarihinde başlıyor
GİRİŞ

Uşak Belediyesi’nden geleneksel olarak düzenlenen futsal turnuvası haberi geldi. Tarih veren Uşak Belediyesi, merakla beklenilen turnuva karşılaşmalarının detaylarını da paylaştı.

Birçok projeyi hayata geçirmiş olan Uşak Belediyesi’nden yeni bir projenin daha haberi geldi. Bu kez yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için harekete geçen Uşak Belediyesi, geleneksel olarak düzenlenen futsal turnuvası için Uşaklılara çağrı yaptı. Turnuvaya ilişkin bilgi veren Uşak Belediyesi, turnuva fikstrünü belirledi.

Şehrimizdeki engelli bireylerin sosyal yaşama dahil olabilmesi için birbirinden kıymetli projelere imza atan Uşak Belediyesi, futsal turnuvasının ilanını gerçekleştirdi. Turnuvanın tarihini bildiren Uşak Belediyesi, karşılaşmanın saatini de bildirdi. Uşak Belediyesi’nin bildirdiğine göre, karşılaşmalar 4 Aralık 2023 tarihinde başlıyor.

usak-belediyesi-futsal-tunuvasi.jpg

UŞAK BELEDİYESİ, FUTSAL TURNUVASI DÜZENLİYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli bireylerin futsal turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Uşak Belediyesi, turnuvanın ayrıntılarına ilişkin bir çağrı yayınladı. Sosyal medya hesabından bir görsel paylaşan Uşak Belediyesi, görselin üzerine şu notu düştü:

“Sosyal belediyecilik anlayışımız ile çıktığımız bu yolda, engelleri kaldırmak için tüm vatandaşlarımız ile yan yana olmaya devam ediyoruz. ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında, özel çocuklarımızın katılımı ile geleneksel futsal turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu özel günde engelleri aşmak için hep birlikte buluşalım.”

UŞAK BELEDİYESİ, KARŞILAŞMAYA TÜM UŞAKLILARI BEKLİYOR

Görselde yaklaşan futsal turnuvası karşılaşmasının detaylarına yer veren Uşak Belediyesi, karşılaşmanın Kalfa Spor Tesisi’nde yapılacağını duyurdu. Karşılaşma tarihini 4 Aralık 2023 saat 18.00 olarak bildiren Uşak Belediyesi, “Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz” sloganıyla tüm Uşaklıları karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Öte yandan Uşak Belediyesi’nin bildirdiğine göre, A Grubu’nda; Berke Disleksi, Melekler Diyarı, Serter Akbuz ve Uşak Özel Eğitim takımları yer alacakken, B Grubu’nda ise; Uşak Belediyesi, Yeniden Doğuş, Vala Gedik ve Diyabetliler Derneği yarışacak. İlk karşılaşmalar 4 Aralık 2023 tarihi saat 18.00 ile 21.00 arasında gerçekleşecekken, ikinci karşılaşmalar aynı saat aralığında 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ayrıca 4, 7 ve 11 Aralık 2023 tarihinde saat 18.00’da grup maçlarını başlatacak olan Uşak Belediyesi, 13 Aralık 2023 tarihi saat 18.00’da yarı final, 15 Aralık 2023 tarihi saat 18.00’da ise, final karşılaşmasına ev sahipliği yapacak.

KAYNAK: UŞAK HABER