Ziraat Türkiye Kupası : Uşakspor- Aliağa FK maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası : Uşakspor- Aliağa FK maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?
GİRİŞ

Eski hocalarının takımı Aliağa FK ile karşı karşıya gelecek olan Uşakspor, taraftarları tarafından yakın takip altına alındı. Peki, Ziraat Türkiye Kupası Uşakspor- Aliağa FK karşılaşması ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası : Uşakspor- Aliağa FK maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? - TFF 2. Lif Kırmızı Grup’un 7’nci haftasında Karaman FK ile oynadığı maçtan 4- 0’lik mağlubiyet ile ayrılan Uşakspor, listenin son sırasına gerilemişti. Haftalardır istenilen performansı sergileyemediği için taraftarlarını yasa boğan Uşakspor’un bir an önce toparlanması beklenirken gözler fikstürde yer alan yeni maça çevrildi.

Karaman FK mağlubiyeti ile taraftarlarını adeta yasa boğan Uşakspor, bir sonraki maçta Ziraat Türkiye Kupası kapsamında eski hocası Hakan Sapçı’nın yeni takımı Aliağa FK ile karşı karşıya gelecek. Yenilginin getirmiş olduğu moral bozukluğunu atlatması gereken Uşakspor’un nasıl bir performans sergileyeceği taraftarları tarafından merak edilen karşılaşma ile ilgili detaylar da sorgulanmaya başlandı.

ALİAĞA FK İLE KARŞILAŞACAK

Ligin başından bu yana taraftarlarını endişelendiren bir performans sergileyen Uşakspor, yeni haftada Aliağa FK ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezonun BAL Ligi şampiyonu olan Aliağa FK, bu sezon da Uşakspor’un eski hocası Hakan Sapçı’nın yönetiminde etkileyici bir performans sergiliyor. İlk 5 haftada Kepezspor ile berabere kalmasının dışında 4 maçtan galibiyet ile ayrılarak toplamda 13 puan toplamayı başaran Aliağa FK, şu an lider konumunda.

UŞAKSPOR- ALİAĞA FK MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kapsamında karşı karşıya gelecek olan Uşakspor ile Aliağa FK, taraftarları tarafından yakın takip altına alındı. Maç, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, saat 14:00’te başlayacak ve Yayın Yok kanallarından canlı olarak seyredilebilecek. Heyecan ile beklenen karşılaşmayı hangi hakemin yöneteceği ise henüz bilinmiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER