Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Uşakspor’da Teknik direktör Nazım Gülay’ın sözleri dikkat çekti

Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Uşakspor’da Teknik direktör Nazım Gülay’ın sözleri dikkat çekti
GİRİŞ

Uşakspor’un ağır bir yenilgi aldığı Aliağa FK maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Nazım Gülay, ‘Lig bizim için daha önemli olduğu için bu karşılaşmanın çok bir önemi yok” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Uşakspor’da Teknik direktör Gülay’ın sözleri dikkat çekti - Ligin başlaması ile birlikte taraftarları tarafından yakın takibe alınan Uşakspor, birçok kişiyi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Şu ana kadar lig kapsamında sergilediği performans ile beklentinin oldukça altında kalan Uşakspor, son olarak Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşması ile gündeme geldi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kapsamında kendi sahasında TFF 3’üncü lig ekibi Aliağa FK ile karşı karşıya gelen Uşakspor, ağır bir yenilgiye uğradı. Kupaya veda eden takım taraftarlarını adeta yasa boğarken teknik direktör Nazım Gülay’ın maç sonu yaptığı açıklamalar dikkat çekti

LİG BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ

Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda taraftarlarının yüzlerini güldüremeyerek büyük bir krize yol açan Uşakspor, son olarak Aliağa FK ile karşılaştı. Kendi sahasında 4- 1 yenilen takım, kupaya veda etti. Maç sonunda Uşakspor taraftarının üzgün olduğu görülürken teknik direktör Nazım Gülay’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Aliağa FK maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan teknik direktör Nazım Gülay, şu ifadeleri kullandı: “Rakibimiz de bizim gibi karşılaşmaya genç oyuncuları ile çıktı. Bizim için kupadan ziyade lig çok daha önemli. Kupada tur atlamış olsaydık diğer turda üst liglerden gelen takımlar ile deplasmanda oynayacaktır. Ziraat Türkiye Kupası büyüklerin küçükleri yediği bir kupa. Lig bizim için daha önemli olduğu için bu karşılaşmanın çok bir önemi yok.”

UŞAKSPOR BU HAFTA KİMİNLE OYNAYACAK?

Uşakspor bu hafta kendi sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak. Karşılaşma 14 Ekim Cumartesi günü saat 15:30’da başlayacak.

KAYNAK: UŞAK HABER