2024 Valkswagen Passat modeli tanıtıldı: Passat Variant fiyatı ve özellikleri

2024 Valkswagen Passat modeli tanıtıldı: Passat Variant fiyatı ve özellikleri
GİRİŞ

Alman otomobil devi Volkswagen Passat Variant modelini görücüye çıkardı. 2024 Passat Variant özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. İşte merakla beklenen o modelin detayları…

2024 Valkswagen Passat modeli tanıtıldı: Passat Variant fiyatı ve özellikleri - Türkiye’de bir hayli sevilen ve en çok tercih edilen otomobil modellerinden olan Volkswagen Passat sedan modeli kısa süre önce satıştan kaldırıldı. Ancak Volkswagen, Passat markasını Avrupa’da ve Türkiye’de devam ettirmeyi hedefliyor.

2024 Volkswagen Passat Variant, şık tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekti. Uzun süredir beklene model Wagon olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle geniş aileler için oldukça avantaj sağlıyor. Güncellenmiş MQB Evo platformu üzerine inşa edilen Passat Variant, değişen birçok motor seçeneğine de sahip.

volkswagen-passat-variant-2.jpg

2024 VOLKSWAGEN VARİANT ÖZELLİKLERİ NELER?

Tasarımı ve teknik detayları ile bir hayli dikkat çeken Volkswagen Passat Variant, PHEV teknolojili eHybrid veristonları bulunuyor. 204 beygir ve 272 beygir güç sunan bu model, 19.7 kWh kapasitesinde batarya ile 100 km kadar tamamen elektrikli destekli sürüş imkanı sağlıyor.

Araç için ayrıca 1.5 litrelik eTSI 48V, 2.0 litrelik TSI ve 2.0 TDI dizel motor seçenekleri de yer alıyor. 15 inç büyük bir merkezi multimedya ekranı sunan Passat Vaiant, 12.9 inçlik dijital göstergeye de sahip. En üstte ise daha sportif R – Line versiyonu yer alıyor. Ayrıca DCC Pro süspansiyon sistemiyle de alınabilecek.

volkswagen-passat-variant-1.jpg

PASSAT VARİANT FİYATI NE KADAR?

Volkswagen’in merakla beklenen 2024 model Passat Variant modeli için henüz fiyat belli olmadı. Daha şimdiden büyük ilgi gören modelin Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca Volkswagen’in tamamen elektrikli bir ID. Wagon üzerinde çalıştığı da ifade ediliyor.

Türkiye’de şu an için satışa olan 2023 model Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI modeli 1.746.400 TL’den satışa sunuluyor. Business ve Elegance olmak üzere iki versiyonu bulunan aracın 2024 versiyonlarının ne zaman Türkiye’de satışa çıkacağı ise merak ediliyor. Volkswagen Passat Vairant 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance modeli ise 2 milyon 154 bin 800 TL fiyat listesi ile şu an için satışa sunuluyor.

KAYNAK: UŞAK HABER