Adeta fotoğraf makinesi gibiler: Karşınızda en iyi kameralara sahip Xiaomi modelleri

Adeta fotoğraf makinesi gibiler: Karşınızda en iyi kameralara sahip Xiaomi modelleri
GİRİŞ

DXOMARK ekibi, geçtiğimiz günlerde Nisan 2024 itibariyle en iyi kameralara sahip modellerini açıkladı. Akıllı telefonu ile fotoğraf çekmeyi sevenler için en iyi modeller belli oldu.

Geniş bir akıllı telefon seçeneği yelpazesine sahip olan Xiaomi, her yıl çok sayıda model piyasaya sürmesi ile biliniyor.

Bu çeşitlilik rekabet için harika olsa da, tüketiciler için de bunaltıcı olabiliyor. Peki, hangi Xiaomi modelleri kamera kalitesi açısından gerçekten öne çıkıyor? Nisan 2024 itibariyle kamerası en iyi olan Xiaomi modelleri açıklandı. En son liste haberimizde.

KAMERA ÖNEMLİ BİR ETKEN

Bir akıllı telefon satın almak söz konusu olduğunda, kamera genellikle dikkate alınması gereken önemli bir faktördür. Özellikle fotoğrafçılıktan hoşlananlar veya sık sık anları yakalayanlar için, bir cihazın kamera yetenekleri karar vermede çok önemli bir rol oynar. Bu nedenle, yeni bir telefon seçerken kamera özelliklerini dikkatlice değerlendirmek çok önemlidir.

Bu yüzden bazı otoriteler kullanıcıya yol göstermek amacı ile kameraları test edip verileri yayınlamaktadır. Xiaomi’nin en iyileri de belli oldu.

SIRALAMADA ŞAŞIRTICI MODEL

DXOMARK ekibi, tüm Xiaomi modelleri üzerinde kapsamlı testler gerçekleştirerek düşük ışık ve zorlu hava koşulları gibi çeşitli koşullardaki performanslarını değerlendirdi. Mart 2021'de piyasaya sürülen Xiaomi Mi 11 Ultra, bu sıralamada en üst sırada yer aldı.

Xiaomi 13 Ultra ikinci sırayı alırken, onu üçüncü sırada Xiaomi 14 takip etti. Liste Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13 ve Xiaomi 12T Pro ile devam ediyor.

Xiaomi'nin en son yenilikleri ve kamera konusunda iyi performans gösteren modelleri hakkında daha fazla bilgi almak için DXOMARK’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER