Amazon Prime Gaming duyurdu: Eylül ayında o oyunlar ücretsiz!

Amazon Prime Gaming duyurdu: Eylül ayında o oyunlar ücretsiz!
GİRİŞ

Oyun tutkunları tarafından yakından takip edilen platformlar arasında yer alan Amazon Prime Gaming, yeni ayın ücretsiz oyunlarını açıkladı.

Amazon Prime Gaming duyurdu: Eylül ayında o oyunlar ücretsiz! - Küçükten büyüğe her yaş grubundan tutkunu bulunan oyunlar, son dönemlerde piyasada rekabetin iyice artmasına aracılık etti. Abone sayılarını artırmak isteyen oyun platformları yeni oyunları ile dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışırlarken oyuncuları heyecanlandıran bir haber de Amazon Prime Gaming’ten geldi.

Gelişmiş grafikleri başta olmak üzere pek çok özelliği ile oyun tutkunlarının dikkatini çekmeyi başaran Amazon Prime Gaming, özellikle ay başlarında yayınladığı ücretsiz oyun listeleri ile sektöre damga vurmaya başladı. Bu kapsamda son olarak eylül ayı ücretsiz oyunları ile gündeme gelen platform, oyun severleri sevince boğdu. Peki, eylül ayında Amazon Prime Gaming’te hangi oyunlar ücretsiz olacak?

700 TL’LİK OYUN O LİSTEDE

39 TL tutarında bir üyelik ücreti bulunan Amazon Prime Gaming, eylül ayı ücretsiz oyun listesini paylaştı. Değeri 700 TL olan Football Manager 2023 oyununun o listede yer alması oyun severleri şaşkına çevirdi. Platform yönetimi Football Manager 2023 oyununa 7 Eylül 2023 Perşembe (bugün) günü ücretsiz olarak erişim sağlanabileceğini bildirdi.

AMAZON PRIME GAMING ÜCRETSİZ OYUNLAR EYLÜL

Twitch hesabını Amazon Prime Gaming’e bağlayan ve abonelik oluşturan tüm oyun severler, eylül ayı boyunca birçok oyuna ücretsiz olarak erişim sağlayabilecek. Platform tarafından düzenlenmiş olan listenin ayrıntıları ise şu şekilde:

- Ozymandias: Bronze Age Empire Sim: 14 Eylül

- Absolute Tactics: Daughters of Mercy: 14 Eylül

- Shotgun King: The Final Checkmate: 21 Eylül

- Dexter Stardust: Adventures in Outer Space: 21 Eylül

- Hundred Days: Winemaking Simulator: 28 Eylül

- Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition: 28 Eylül

KAYNAK: UŞAK HABER