Android için En iyi “3” Antivirüs Uygulaması

Android için En iyi “3” Antivirüs Uygulaması
GİRİŞ

Android telefonlarda antivirüsler en çok araştırılan konulardan bir tanesidir. Doğru güvenlik ve koruma ile telefonlarınız sağlıklı bir şekilde çalışabiliyor.

Android için En iyi “3” Antivirüs Uygulaması - Android için en iyi üç antivirüs uygulaması hakkında detayları yazımızda okuyabilirsiniz.

En iyi ücretsiz Android antivirüs programları ile telefonunuz güvence altındadır. Harici antivirüs programı tüm işlemleri başarılı şekilde yapabilir. Antivirüs, sistemin gerçek zamanlı olarak korunmasını sağlar. Uygulamalar tüm potansiyel tehlikeleri tespit edebilmek, bunları ortadan kaldırmak için çözümler önerir. Sizde güvenlik riskinden korumak isterseniz Android en iyi antivirüs uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Norton

Norton Mobile Security güvenilir kötü niyetli yazılımların önüne geçebiliyor. Norton’un zararlı yazılım tarayıcısını virüsler, solucanlar, casus yazılımlar üzerinde etkilidir. Android cihazımı tamamen taraması birkaç dakika sürüyor. Norton diğer tüm rakiplerinden daha fazla güvenlik özelliğini sunuyor. Uygulama üzerinde;

  • Uygulama danışmanlık desteği,
  • Anti-oltalama koruması,
  • Wi-Fi görüntüleme,
  • Kimlik hırsızlığı koruması

Norton’un uygulama danışmanı özelliği sayesinde tüm kötü niyetli uygulamalar hakkında detaylara erişebilirsiniz. İnternet üzerinde şüpheli alışveriş siteleri dahil olmak üzere her yerde detaylı inceleme gerçekleştiriyor. Norton’un gömülü kimlik hırsızlığı görüntülemesi de aradığınızı sizlere sunabiliyor.

Bitdefender

Bitdefender Mobile Security Android’ler için uyumlu yazılımlardan bir tanesidir. Bitdefender’ın bulut tabanlı tarama motoru kötü niyetli yazılım tehditlerinin önüne geçiyor. Cihaz üzerinde yer alan kötü yazılımlar birkaç dakikada içerisinde bloklanıyor.

Bitdefender, anti oltalama koruma özelliğiyle öne çıkıyor. Chrome ve Firefox gibi tarayıcıların işaretleyemediği birçok oltalama sitesini de bulabiliyor.

McAfee

McAfee Mobile Security piyasadaki en iyi antivirüs yazılımlarından bir tanesidir. McAfee’nin tarayıcısı cihazlar üzerinde tüm kötü niyetli dosyaları tespit edebiliyor. McAfee’nin ücretsiz Android uygulaması Wi-Fi ağ tarayıcısı ve cihaz temizleme desteğini veriyor. Uygulama üzerinde şu paketler yer alıyor;

  • Kayıp cihazların yerini bulma,
  • Uzaktan tüm verileri silme,
  • Yanlış PIN girildiğinde kullanıcıyı otomatik olarak fotoğraflama desteği bulunur.

McAfee’nin anti hırsızlık araçlarının kullanımı son derece kolaydır. Cihaza kurduktan anti hırsızlık araçlarının tümüne erişebilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletlerde en iyi korumayı sağlamak için bu uygulamaları tercih edebilirsiniz. En popüler antivirüs uygulamaları sizlere en iyi desteği verebiliyor. Genel olarak Android virüs tarayıcı uygulamalarının çoğunluğu sizlere istenileni veremiyor. Bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız adresimizde yer alan uygulamaları hemen tercih edebilirsiniz. Google Play Store’da bulabileceğiniz bu uygulamalara sizlere en uygun desteği verebiliyor. Android en iyi antivirüs uygulamalarını kullanarak cihazlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER