Apple'ın lansmanına saatler kaldı! Watch Series 9'un özellikleri artık netleşti

Apple'ın lansmanına saatler kaldı! Watch Series 9'un özellikleri artık netleşti
GİRİŞ

Teknoloji devi Apple’ın lansmanına saatler kala firmanın yeni ürünlerine yönelik sorgulamalar hız kazandı.

Apple'ın lansmanına saatler kaldı! Watch Series 9'un özellikleri artık netleşti - Uzunca bir süredir Apple tutkunları tarafından heyecan ile beklenen büyük güne çok az bir zaman kaldı. Yarın yeni ürünlerini tanıtacak olan teknoloji devi hem iPhone 15 serisi hem de Watch Series 9 ile tutkunlarının karşısına çıkacak.

“Wonderlust” isimli etkinlikte tanıtacağı ürünlerinin özellikleri ile heyecan uyandıran Apple, özellikle Watch Series 9 ile arama motorlarına konu olmaya başladı. Apple tutkunları giyilebilir teknolojinin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan akıllı saatin özelliklerini araştırmaya başladı.

TASARIMI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda görselleri sızan Watch Series 9, tasarım açısından Watch Series 8 ile büyük oranda aynı özellikleri taşıyacak. Teknik özellikleri ile de alt modelini andıracak olan Watch Series 9, su ve toza karşı dayanıklı olacak. Ayrıca çizilmelere karşı da dayanıklı olacağı bilinen yeni akıllı saatin 41 mm ve 45 mm olmak üzere iki versiyonu bulunacak.

APPLE WATCH SERIES 9’UN ÖZELLİKLERİ

Apple’ın yeni ürünü Watch Series 9, ‘S9’ olarak adlandırılan yeni bir işlemci ile piyasaya sürülecek. Yeni işlemci hem performans hem de verimlilik olarak büyük avantajlar sağlayacak. Ayrıca artan verimlilik sayesinde akıllı saatin kullanım süresi de büyük oranda yükselecek. Sağlık ve spor bilgileri kısmında Watch Series 8 ile aynı özellikleri taşıyacak olan yeni akıllı saatte yeni bir kalp atışı ölçüm sensörünün de bulunacağı tahmin ediliyor.

Yarın tanıtılacak olan yeni Watch Series 9’un tahmini fiyatları ise şu şekilde:

  • 41 mm+ GPS: 399 dolar
  • 45 mm+ GPS: 429 dolar
  • 41 mm+ LTE: 499 dolar
  • 45 mm+ LTE: 529 dolar

KAYNAK: UŞAK HABER