Bu detayı kimse bilmiyor! Tiktok'a video koymasanız bile gelir elde edebilirsiniz! 700 dolar ödenecek

Bu detayı kimse bilmiyor! Tiktok'a video koymasanız bile gelir elde edebilirsiniz! 700 dolar ödenecek
GİRİŞ

Popüler sosyal medya platformu Tiktok üzerinden bazı basit yöntemlerle de gelir elde etmek mümkün. Birçok kişi bu detayları atılıyor. İşte TikTok’tan para kazanmanızı sağlayacak o yöntem…

Bu detayı kimse bilmiyor! Tiktok'a video koymasanız bile gelir elde edebilirsiniz! 700 dolar ödenecek… - Sosyal medya platformlarının yaygınlaşmasının ve etki alanının artmasının ardından birçok kişi için adeta yeni bir gelir kapısı doğdu. Sadece kişisel kullanıcılar değil, aynı zamanda kurumsal firmaların da sosyal medya platformlarında geleneksel reklam araçlarına göre daha sık tercih ettikleri görülmeye başladı.

Dünyada ve Türkiye’de de son yıllarda bir hayli popülerlik kazanan TikTok ise kullanıcılarına birçok alternatif para kazanma yöntemi sunuyor. Bir yöntem ise video bile yüklemek zorunda kalmadan gelir elde edilmesini sağlıyor.

TİKTOK FİLTRELERİ YAPARAK KAZANMA YÖNTEMİ!

Milyarlarca kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran TikTok, para kazanmak isteyen sosyal medya kullanıcıları için de birçok farklı alternatifler sunmayı başarıyor. Ortaya çıkan yeni bir para kazanma yöntemiyle platform üzerinden gelir elde edilmesi sağlanabiliyor.

TikTok filtre yaparak para kazanmak isteyenler için yeni programlar duyuruldu. 6 milyon dolar bütçe ayrılan yeni özellik sayesinde tasarımcılar filtreler üreterek para kazanabilecekler. Bu sayede TikTok platformu tarafından yepyeni bir para kazanma yöntemi sunulacak. Ayrıca kendi platformu için filtre çeşitliliğini de artırmış olacak.

TİKTOK FİLTRE ÜRETİCİLERİNE 700 DOLAR ÖDEYECEK!

6 milyon dolarlık bir bütçe ile ‘’Effect Creator Rewards’’ programını hayata geçiren TikTok, kullanıcılarına yeni bir gelir modeli sunacak. Bu kapsamda TikTok için filtre ya da efekt geliştiren kullanıcılar bunları pazarlayabilecek.

TikTok için program kapsamında geliştirilen bir filtrenin 500 bin videoda kullanılması halinde filtre tasarımcısına 700 dolar ödenecek. 500 bin video kuralı her ne kadar zorlayıcı gibi görünse de platformun kullanıcı sayısı düşünüldüğünde oldukça ulaşılabilir bir rakam olarak görülüyor.

KULLANIM SAYISINA GÖRE GELİR ARTACAK!

Oluşturulan filtrelerin 500 bin sınırını aşmasının ardından her 100 bin video için 140 dolar daha ödeme yapılacak. Ortalama olarak 1 milyon videoda efekt ya da filtrenin kullanılması halinde tasarımcısına 1.400 dolar ödenecek. Söz konusu özellik şimdilik Türkiye’de yok. Ancak kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER