ChatGPT artık Apple'da! Tüm Apple kullanıcıları yapay zekayla tanışacak!

ChatGPT artık Apple'da! Tüm Apple kullanıcıları yapay zekayla tanışacak!
GİRİŞ

Son yıllarda en çok konuşulan yapay zeka araçlarından olan ChatGPT artık İOS’ta da kullanılabilecek. Mobil uygulama Türkiye’de de kullanılabiliyor. Apple kullanıcılarına iyi haber!

Open AI tarafından geliştirilen bir yapay zeka dil modeli olan ChatGPT, son dönemin en popüler yapay zeka uygulamaları arasında yerini alıyor. Kısa süre önce İOS ortamında da mobil uygulama üzerinden hizmet vermeye başlayan ChatGPT, Türkiye’deki kullanıcılar tarafından da erişilebilir hale geldi.

Yapay zeka dil modeli olarak kendisine yöneltilen hemen hemen her soruya yanıt veren ve gündelik hayatı birçok açıdan daha verimli hale getiren ChatGPT’nin mobil üzerinden de kullanılabilir hale gelmesi ise birçok teknoloji tutkununu sevindirdi.

CHATGPT İOS’TA DA KULLANILABİLECEK!

Open AI tarafından geliştirilen yapay zeka ürünü olan ChatGPT, İOS platformu için kullanılabilir hale geldi. İOS için uyumlu bir ChatGPT’nin yayınlandığını duyuran firma, ilk aşmada tüm ülkeler için bu özelliğin aktif olmadığını aktarmıştı.

Kısa bir sürenin ardından Türkiye’de de yapay zeka kullanımının yaygınlaşmasıyla Türkiye’deki kullanıcıları için de bu özellik aktif hale geldi. Artık Türkiye’den de Apple kullanıcılarının ChatGPT’ye kolayca erişim sağlaması desteklenecek.

CHATGPT NEDİR, NE İŞE YARAR?

ChatGPT’nin artık İOS üzerinde de kullanılabilir hale gelmesinin ardından kullanıcıların verimliliği birçok açıdan artırılacak. Temelde bir yapay zeka dil modeli olan ChatGPT, birden fazla veri içeren uzun arama sorgularını ya da reklamları analiz ederek ulaşılmak istenen sonuçlar en kısa sürede sunulmaktadır.

Kişiye özel öneriler, hızlı sonuçlar, yaratıcılık, analiz ve kişisel öğrenim planı gibi birçok özelik ChatGPT üzerinden mobilden de kullanılabilecek. İOS ChatGPT uygulaması ile Apple kullanıcılarının da yapay zekayı mobilden rahatça kullanması desteklenecek.

KAYNAK: UŞAK HABER