ChatGPT ile saatte 100 dolar kazanmak mümkün!

ChatGPT ile saatte 100 dolar kazanmak mümkün!
GİRİŞ

Son yılların en popüler yapay zeka uygulamalarından olan ChatGPT’yi öğrenmek saatte 10 dolara kadar gelir elde etmenizi sağlayabilir. İşte yapay zeka ile ortaya çıkan yeni iş kolları…

Yapay zeka sohbet robotu olarak son dönemde bir hayli popülerlik kazanan ChatGPT, yepyeni iş kollarının da ortaya çıkmasını daha erken dönemde bile sağladı. Sadece ChatGPT değil, diğer birçok farklı alanda faaliyet gösteren yapay zeka uygulamaları üretkenliği ve verimliliği de bir hayli artırmaya devam ediyor.

ChatGPT ile saatte 100 dolara varan gelir elde etme olanaklarına sahip olan ChatGPT, yepyeni iş kollarının da ortaya çıkmasını sağladı. Yatırım bankası UBS’ye göre 2022 Kasım ayında yayımlanmasının ardından 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı.

YAPAY ZEKA İLE SAATE 20 – 100 DOLAR KAZANMAK MÜMKÜN!

Son derece üretken Aı botunun pek çok farklı kullanım alanına sahip olduğu aktarıldı. Soruları yanıtlayabilen, e – posta ve makaleler oluşturabilen ve daha pek çok görev başaran ChatGPT, birçok şirketin de işine yarıyor.

Aı içerik asistanı ile son derece iyi paralar kazanmak da mümkün hale geldi. BoldHaus’un kurucusu Angelique Rewers, internet sitelerinden sosyal medyaya kadar birçok alanda içerik yayınlanmasına yönelik çıtanın yükseldiğini aktardı. Söylediğine göre saate 20 ila 100 dolar arasında kazanç elde edilmesini de mümkün görüyor. Upwork, Fiverr gibi sitelerde bu tür hizmetler sunarak Aı içerik asistanı olarak iyi bir gelir elde edilebilir.

AI İÇERİK ASİSTANI ARAYIŞI HIZLANDI!

Aı içerik asistanı olarak şirketlerin ihtiyaçlarının arttığı aktarılıyor. Şirket çalışanları ve yöneticilerin sürekli ihtiyaç duyacağı konuşmalar, webinarlar, sunumlar ve diğer pek çok etkinlik noktasında bu asistanlara ihtiyaç oldukça yüksek.

Söz konusu etkinliklerden elde edilen ses dosyalarının kaydedilerek, Rev ya da Otter.ai gibi transkripsiyon hizmetine göndererek, daha sonra metinle ilgili bölümü ChatGPT’den ihtiyaç duyulan içeriğin oluşturulması sağlanabiliyor. Burada önemli unsur ise bu süreçleri takip edecek bir asistan oluyor. Freelance platformlardan bu tür ilanlara başvurarak iyi bir ek gelir elde edilmesi mümkün görülüyor.

KAYNAK: UŞAK HABER