Football Manager 2024 için tarih açıklandı: O şart olay yarattı!

Football Manager 2024 için tarih açıklandı: O şart olay yarattı!
GİRİŞ

Uzun süredir beklenen Football Manager 2024 açıklaması sonunda geldi. Ancak şartlı alım, mobil oyuncuları oldukça kızdırdı.

Football Manager 2024 için tarih açıklandı: O şart olay yarattı! - Oyun tutkunlarının heyecan ile bekledikleri Football Manager 2024 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dijital oyun pazarında hareketliliğe sebep olan o gelişmeler hem sevindirdi hem de kızdırdı. Dijital oyun pazarının en gözde oyunları arasında yer alan oyun için çıkış tarihi açıklamasında bulunan yetkililer, mobil oyuncular için kötü haberi paylaştı.

Senenin en çok beklenen oyunları arasında yer alan Football Manager 2024 için çıkış tarihini duyuran yetkililer, menajerlik simülasyonunu için mobil kullanıcılar adına farklı kararlara imza atıldığına dikkat çekti. O açıklama mobil oyuncuların tepkilerine sebep oldu.

FOOTBALL MANAGER 2024’ÜN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Oyun geliştiricisi SEGA, heyecan ile beklenen Football Manager 2024’ün 6 Kasım tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Mac, Windows PX, Nintendo Switch, iOS, PlayStation 5 ve Xbox Series X/ S platformları aracılığı ile erişim sağlanabilecek oyunda ne tip değişikliklere imza atılmış olduğu merak ediliyor.

MOBİL KULLANICILAR İÇİN ABONELİK ŞARTI

SEGA tarafından yapılan açıklama oyun severler tarafından heyecan ile karşılanırken mobil kullanıcılar için farklı bir kararın alınmış olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre mobil oyuncular oyuna yalnızca Netflix üzerinden erişim sağlayabilecekler. Yani Football Manager 2024 için mobil kullanıcıların 99,99 TL’lik ücret karşılığında Netflix’e abone olmaları gerekecek. Oyunun PC platformu için belirlenen fiyatı ise 899 TL olarak açıklandı.

Geliştirici firmanın mobil oyunculara yönelik almış olduğu kararın ardından bir değerlendirmede bulunan Sports Interactive yöneticisi Miles Jacobson şu ifadeleri kullandı: “Dünya çapında 230 milyondan fazla insanın Netflix üyelikleri aracılığı ile zaten popüler olan mobil serimize erişebilecek olması, oyuncu tabanımızın büyümeye devam etme potansiyeli olduğunu gösteriyor.”