Motor tutkunlarına büyük sürpriz! BMW iki yeni modeli tanıttı! O iki model Türkiye’ye geliyor…

Motor tutkunlarına büyük sürpriz! BMW iki yeni modeli tanıttı! O iki model Türkiye’ye geliyor…
GİRİŞ

Motosiklet tutkunlarına Alman devinden sevindiren haber geldi. BMW, tasarımıyla büyüleyen iki farklı motorunu tanıttı. Önümüzdeki yıl Türkiye’ye gelecek. İşte BMW’nin merak edilen modelleri…

Alman otomotiv devi BMW, tasarımları ve performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iki yeni motosiklet modelini tanıttı. İki farklı motorcu gruba hitap eden modellerin gelecek yıl Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.

BMW’nin motosiklet markası olan BMW Motorrad, chopper ve naled seven motor tutkunlarının yüzünü güldürecek iki yeni modele imza attı. R 18 Roctane ve R12 nineT modellerinin tanıtılan özellikleri ise büyük beğeni topladı. Türkiye’de de iki modele ilginin yüksek olması bekleniyor. 2024 yılında Türkiye’de satışa çıkması planlanıyor.

CHOPPER SEVERLER İÇİN BMW’DEN YENİ MODEL!

BMW Motorrad R 18 Roctane, markanın sevilen ve efsaneleşen R 5 izlerini taşıyan bir model olarak öne çıkıyor. Öte yandan BMW R 12 nineT ise markanın 100. yılına özel bir model olarak tanıtıldı.

BMW R 18 Roctane, özellikle chopper sevdalılarının beklentilerini fazlasıyla karşılamayı başarıyor. Avus metalik siyah gövde ve mat siyah görünümü ile BMW’nin geçmiş modellerine selam çakıyor. Önde 21 inç ve arkada ise 18 inçlik jantları bulunan model, bugüne kadar firma tarafından üretilen en güçlü boxer modeli olarak dikkat çekiyor. 1802 cc’lik motor, 91 beygir güç ile performans konusunda da beklentileri karşılıyor. Chopper sevdalıların harika bir sürüş deneyimi ve performans sunan model öne çıkmayı başarıyor.

100 YILA ÖZEL NOSTALJİK DETAYLAR!

BMW’nin R 12 nineT modeli ise BMW Motorrad’ın 90’ıncı yıl dönümüne özel üretile R nineT’nin yerini almaya hazırlanıyor. 100. yıla özel modeli, 70’li yılların en ikonik modellerinden olan R 90 S’in sade yakıt tankı, koltuk ve arka çizgisi ile nostaljik bir esinti sunuyor.

Naked severler için klasik görünümlü ancak modern ve sportif detayları ile dikkat çeken model, çift susturuculu egzoz ve konik egzoz ucuyla dikkat çekiyor. 1200 cc’lik çift silindirli boxer motora sahip model, hava ve yağ soğutmalı çalışarak 109 beygir güç üretiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER