O kanal Google TV ve Android TV ile anlaştı: Film ve diziler ücretsiz olacak

O kanal Google TV ve Android TV ile anlaştı: Film ve diziler ücretsiz olacak
GİRİŞ

Google TV ve Android TV sahipleri için müjdeli haber geldi. Söz konusu platformların dünyaca ünlü bir kanal ile anlaşmaya vardıkları ve o platformda yayınlanan içeriklere ücretsiz olarak ulaşabilecekleri bildirildi.

Giderek dijitalleşen gündelik hayat şartları, tüketicilerin seyir alışkanlıklarını da değiştirdi. Son dönemlerde ana akım medyada yayınlanan işlerden ziyade dijital platformlarda yayınlanan dünyaca ünlü yapımları seyretmeyi tercih eden izleyiciler, sektörü de harekete geçirerek yeni kararların alınmasına aracılık etti. Bu kapsamda bir karar da Amerika’dan geldi.

Farklı kategoriler altında birçok içerik yayınlayan Roku’nun Google TV ve Android TV kullanıcılarına ücretsiz erişim hakkı tanıyacağı bildirildi. Söz konusu iş birliği neticesinde heyecanlanan kanal kullanıcıları için anlaşmanın detayları açıklandı.

ROKU CHANNEL’DAN ÖNEMLİ ADIM!

Farklı kategoriler altında 80 binden fazla içerik yayınlayan Roku Channel, sektörde olay yaratan bir karara imza atı. Orijinal yapımlara da ev sahipliği yapan kanal, Google TV ve Android TV ile iş birliği yaparak kullanıcılara müjdesini verdi. Edinilen bilgilere göre Google TV ve Android TV kullanıcıları, Roku Channel’da yayınlanan Die Hart, The Great American Baking Show, WEIRD: The Al Yankovic Story gibi dünyaca ünlü içeriklerine ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilecek.

ÜCRETSİZ KULLANIM ERİŞİME AÇILDI!

350’den fazla televizyonun canlı yayınına erişim imkanı da sağlayan Roku Channel, Android TV ve Google TV kullanıcılarının platform üzerinden ücretsiz olarak içerik izleyebileceklerini duyurdu. Kullanıcıların The Roku Channel uygulamasını Google Play Store üzerinden Google TV ya da Android TV cihazlarına indirmelerinin yeterli olduğunun belirtildiği açıklamada, herhangi bir abonelik kaydına ihtiyaç duyulmadığı bilgisi yer aldı. TV kullanıcıları uygulamayı aktif etmeleri ile birlikte Roku’nun yayın akışına dahil olabilecekler.

KAYNAK: UŞAK HABER