Oyun severlerin beklediği gün geldi: Counter-Strike 2 (CS2) yayına girdi

Oyun severlerin beklediği gün geldi: Counter-Strike 2 (CS2) yayına girdi
GİRİŞ

Oyun severlerin bir süredir beklediği Counter-Strike 2 (CS2) oyunu çıktı. Grafikleriyle dikkat çeken Counter-Strike 2 oyununun nasıl indirilebileceğine ilişkin de açıklama geldi.

Oyun severlerin beklediği gün geldi: Counter-Strike 2 (CS2) yayına girdi - Bir döneme damga vurmuş ve hala da ilgi görmeyi sürdüren Counter-Strike oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Counter-Strike 2 (CS2), hatırlanacağı üzere yılın ilk çeyreğinde ilan edilmişti. “CS:GO katili” sloganıyla bir süredir reklamı yapılan Counter-Strike 2 için beklenen gün geldi. Yayına giren oyunun beta testlerini bitirdi ve bugün itibariyle tüm kullanıcılar için indirilebilir hale geldiği açıklandı.

Merakla beklenen CS2, tüm oyun severlerin hatırlayacağı üzerine ilk olarak 2012 yılında oyun severlerle buluşmuştu. O dönem Counter Strike: Global Offensive adı ile açılan oyunun devamı CS2 olarak tüm kullanıcıların erişimine sunulmaya başlandı. Birtakım format değişikliklerinin olduğu görülen CS2’nin kolay indirilme adımlarına ilişkin de açıklama geldi. Peki Counter-Strike 2 (CS2) nasıl indirilir?

CS2, ÜCRETSİZ OLARAK OYNANIYOR

Yeni Source 2 motoruyla geliştirilen CS2, ilk versiyonuna göre daha gerçekçi grafikler ve daha heyecanlı bir oyun deneyimi ile kullanıcılarına kapılarını açtı. Merak uyandıran yeni versiyonda Global Offensive’de bulunan birçok silah ve harita yerini korudu. CS:GO’ya benzer şekilde indirilebilir olacak olan Counter-Strike 2 de ücretsiz bir şekilde hizmete açıldı. Heyecanlı bir oyun için oyunu indirmek isteyenlerin ise oyunu sadece üç adımda indirmesi mümkün hale getirildi.

CS2, ÜÇ ADIMDA İNDİRİLEBİLİYOR

Counter-Strike 2 (CS2) indirebilmek ilk olarak Steam’e giriş yapmanız ve hesabınızı doğrulamanız gerekiyor. Ardından kütüphaneye eklenmiş olan Counter-Strike 2’yi bulmalısınız. Oyunu bulduktan sonra son bir adım kalıyor. Oyun bilgilerinde yer alan ‘Güncellemeyi indirin’ butonu ile oyunu indirmeniz gerekiyor. Bu adımı da tamamladıktan sonra, CS2 oynanabilir hale gelecektir.

KAYNAK: UŞAK HABER