Oyun tutkunları müjde! Amazon Prime Gaming ekim ayı ücretsiz oyun listesi yayınlandı

Oyun tutkunları müjde! Amazon Prime Gaming ekim ayı ücretsiz oyun listesi yayınlandı
GİRİŞ

Her ay belirli oyunların fiyatlarını sıfırlayarak oyun tutkunlarının yüzlerini güldüren Amazon, ekim ayı ücretsiz oyun listesini resmen paylaştı.

Oyun tutkunları müjde! Amazon Prime Gaming ekim ayı ücretsiz oyun listesi yayınlandı - 7’den 70’e birçok oyun tutkununu yakından ilgilendiren yeni bir duyuru yayınlandı. Her ay olduğu gibi ekim ayında da oyun severlere ücretsiz olarak oyun oynama imkanı tanıyacağını açıklayan Amazon, düzenlemiş olduğu bedelsiz oyun listesini paylaştı.

Kendi bünyesinde hizmete açmış olduğu Prime sistemine abone olanlara çeşitli avantajlar sağlayan Amazon, son olarak ücretsiz oyun listesi ile gündeme geldi. Önümüzdeki ay oyuncuların ücret ödemeden erişim sağlayabilecekleri popüler oyunlar, şok etkisi yarattı.

AMAZON PRIME GAMING EKİM 2023 ÜCRETSİZ OYUN LİSTESİ

Amazon’un ekim ayı içerisinde ücretsiz olarak hizmete sunacak olduğu Prime Gaming oyun listesi şu şekilde:

  • GRUNND: 5 Ekim (normal fiyatı 25 TL)
  • Ghostwire: Tokyo: 5 Ekim (normal fiyatı 539 TL)
  • The Coma 2: Vicious Sisters Deluxe Edition: 12 Ekim (normal fiyatı 282,98 TL)
  • Monster Prom 2: Monster Camp: 12 Ekim (normal fiyatı 125 TL)
  • The Textorcist: 19 Ekim (normal fiyatı 149 TL)
  • Super Adventure Hand: 26 Ekim (normal fiyatı 130 TL)

ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL İNDİRİLİR?

Amazon’un Prime hizmetinden ilk ay ücretsiz olmak üzere sonraki aylar 39 TL karşılığında yararlanılabilmektedir. Ücretsiz oyunların kalıcı olarak kütüphaneye indirilmesi de bu şekilde mümkün olabilmektedir. Abonelik oluşturan kişiler Amazon Prime Gaming sitesini açıp hesaplarına giriş yaparak ‘Haftalık Oyun’ sekmesine tıklamalı ve ücretsiz oyunların karşılarında yer alan ‘Talep Et’ butonunu aktif ederek ilgili oyuna kalıcı olarak sahip olabilirler. Her ay onlarca oyunun fiyatını sıfırlayan Amazon, bu hizmeti sayesinde oyun severlerin kütüphanelerini genişletmeyi ve dolayısı ile de kendi abone sayısını artırmayı hedeflemektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER