Psvr Nasıl Televizyonsuz Kullanılır?

Psvr Nasıl Televizyonsuz Kullanılır?
GİRİŞ

Bilindiği üzere playstation her zaman için televizyonlarla bağlı halde çalışmakta olduğundan PSVR nasıl televizyonsuz kullanılır?

Psvr Nasıl Televizyonsuz Kullanılır? - Konusunda içeriğimizde kişiler için doğru aşamalar paylaşılacaktır.

Bazı durumların gerçekleşmesi ve de kişilerin televizyon yerine kullanabilecekleri aletleri varsa en kolay şekilde bunu kullanmaları söz konusudur. Kişilerin televizyona gerek duymadan en kolay ve pratik şekilde bunu sağlaması için bazı adımları gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Playstation gibi oyun konsolları televizyona bağımlı şekilde üretilip tasarlansa da yeni çıkan uygulamalar ve teknolojinin kullanımı sayesinde televizyona da gerek kalmadan bunun kullanılması mümkün hale gelmektedir. Yeni çıkan sanal gerçeklik ile kişiler kendilerini sanal dünyanın içerisinde bularak bunun keyfini doyasıya çıkarabilir. Bundan dolayı PSVR ne ile uyumlu? Konusunda kişilerin belirli adımları yerine getirmesi ile en kolay şekilde televizyon dışında uyum sağlaması olasıdır.

psvr-nasil-televizyonsuz-kullanilir-2.jpg

Televizyonsuz PSVR İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Kişilerin PSVR sanal gerçeklik başlığı olması durumunda TV olmasına gerek dahi kalmadan oyunun keyfini çıkarması mümkündür. Sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde playstation oynayabilmek adına belirli adımların uygulanması son derece gerekli ve önemlidir. İlk olarak ayarlar menüsüne girmek gerekir. Buradan algılar seçeneğine tıklanarak PSVR seçimi yapılmaktadır.

PSVR seçiminin yapılmasından sonra ise kişilerin ekran boyutunu seçmesi gerekir. Son olarak yapılması gereken ise küçük, orta ve büyük seçeneklerinden birisini seçmek gerekir. Televizyon olmadan PSVR kullanmak mümkün mü? Konusunda kişiler rahatlıkla PSVR kullanabilir.

Oyun oynarken ekran boyutunun değiştirilmek istenmesi durumunda PS tuşuna basılı tutulup ayarlar kısmında gidilmesi gerekir. Oyun zevkinin tam anlamıyla alınabilmesi adına kişiler konumlandırmayı iyi şekilde yapmalıdır.

psvr-nasil-televizyonsuz-kullanilir-3.jpg

PSVR Bilgisayarda Kullanılır Mı?

Kişilerin bilgisayar aracılığıyla da en kolay şekilde PSVR kullanımını sağlaması mümkündür. HDMI kablosu PSVR HDMI girişine bağlanarak ucunun bilgisayara HDMI girişine takılması gerekir. USB kablosunun bir ucu bilgisayara diğer ucu da işlem ünitesine takılır.

Cihazın açılması ile birlikte uzaktan kumanda düğmesine basılır. Daha sonrasında ise kişilerin istedikleri oyun bilgisayar ekranına en iyi şekilde yansımaktadır. PSVR bilgisayarda kullanılır mı? Konusunda bu adımların sağlanması ile kişiler işlemi bu şekilde gerçekleştirip kullanabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER