Televizyonunuzun gizli potansiyelini keşfedin: En iyi Android TV Box önerileri

Televizyonunuzun gizli potansiyelini keşfedin: En iyi Android TV Box önerileri
GİRİŞ

Akıllı telefonlarımız ve tabletlerimizle entegre bir deneyim sunan Android TV Box’lar, eski model televizyonlarımızı adeta birer eğlence merkezine dönüştürüyor. Peki hangi ürün daha iyi?

Evde geçirdiğimiz zamanı daha keyifli ve eğlenceli hale getirmek için televizyonlarımız önemli bir rol oynuyor.

Peki ya televizyonunuzun işlevlerini artırıp onu daha da kullanışlı hale getirebileceğinizi söylesek? İşte tam da bu noktada Android TV Box'lar devreye giriyor. Bu cihazlar, televizyonunuzdan alabileceğiniz verimi maksimize ederek, zengin içeriklere erişim sağlıyor. Sizin için en iyi Android Box’ları derledik.

XİAOMİ Mİ BOX S 4K İLE TANIŞIN

Android 8.1 işletim sistemine sahip Xiaomi Mi Box S 4K, HDMI girişi olan her türlü televizyona kolayca bağlanabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. 2 GB RAM ve 8 GB depolama hafızası sunan bu cihaz, 4K çözünürlük desteğiyle de göz dolduruyor. Televizyonunuz 4K olmasa bile, Mi Box S 4K ile yüksek kalitede içerikleri rahatlıkla izleyebilirsiniz.

BOTECH WZONE 4K: PERFORMANS VE KOLAYLIK

8 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM kapasitesine sahip Botech Wzone 4K, SD kart yuvası sayesinde ekstra depolama alanı sunuyor. “OK, Google” sesli komut özelliği ve 3 USB girişi ile kullanım kolaylığı sağlayan bu model, 4K çözünürlük desteğiyle de ön plana çıkıyor.

NEXT START 4K: GENİŞ FORMAT DESTEĞİ

Google’ın kullanıcı dostu arayüzünü benimseyen Next Start 4K, geniş video formatı desteği sunuyor. Dört çekirdekli Cortex-A35 işlemci ve 2.0 GHz CPU işlemci hızına sahip olan bu cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza ile performansı artırıyor. HDR10, HDR10+, HLG, Advanced HDR, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği sayesinde film ve dizi izleme keyfinizi daha da yükseğe çıkartıyor.

HOMATİCS BOX R 4K PLUS: ÜSTÜN KAPASİTE VE KALİTE

4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile Homatics Box R 4K Plus, uygulama indirme ve çalıştırma konusunda sınırları zorluyor. 6. nesil Wi-Fi çipi, Dolby Vision Atmos ve Dolby Audio desteği ile gerçekçi bir izleme ve dinleme deneyimi vaat ediyor. Dahili Chromecast özelliği ile oyun konsolu bağlama şansı da sunuyor.

RED360 NANO 4K REDLİNE

Android TV Box uygulamalarının çoğu dört çekirdekli Redline RED360 Nano 4K'da sorunsuz çalışıyor. Bir Android TV Box'tan tek istediğiniz basit uygulamaları çalıştırmaksa ve yüksek standartlara sahip değilseniz bu sizin için en iyi seçenek olabilir. Wi-Fi bağlantısı ile uğraşmak istemeyenler için Ethernet kablo portu kullanışlı bir özellik.

MİNİX MEDİABOX 4K

HDR görüntüleri destekleyen Minix Mediabox 4K'nın adı ve boyutları aldatıcı. Küçük bir Android TV Box olmasına rağmen sahip olduğu özellikler nedeniyle çoğu kullanıcı artık ilk olarak onu tercih ediyor. Minix Mediabox 4K'yı satın alır almaz IPTV sayesinde tüm ulusal kanalları bir yıl boyunca ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Ayrıca Fil Box, D-Smart GO ve Exxen'e üç aylık abonelikler ücretsiz.

ALPSMART AS525-W2

Alpsmart AS525-W2 saniyede 75 kareye kadar görüntü kalitesi sağlarken, birçok Android TV kutusu saniyede 60 kareyi destekler. Kutudan çıkar çıkmaz yüklenmiş olan Android 11 işletim sistemi ile bu ürünü Netflix, YouTube ve Disney+ gibi uygulamaları kolaylıkla çalıştırmak için kullanabilirsiniz. Etkinleştirmeden sonra tüm IPTV ulusal kanallarını ücretsiz bir şekilde izlemek için bir yılınız var.

Bu cihazlar, televizyonunuzu sadece bir izleme aracı olmaktan çıkarıp, interaktif bir eğlence platformuna dönüştürüyor.

KAYNAK: UŞAK HABER