Türkiye'de yok satar: Renault Clio'nun LPG'li versiyonu tanıtıldı

Türkiye'de yok satar: Renault Clio'nun LPG'li versiyonu tanıtıldı
GİRİŞ

Türkiye’de en çok satılan binek otomobillerden olan Renault Clio, ülkemizde yok satacak yeni versiyonlarını tanıttı. LPG’li ve elektrikli birçok farklı motor seçeneği geliyor! İşte detaylar…

Türkiye’de ve Avrupa’da en çok satılan hatcback modellerinden olan Renault Clio, özellikle ülkemizde son dönemde satış rekorları kırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok satılan otomobil modellerinden olan Clio, beş nesildir fark yaratmaya devam ediyor.

Fransız otomobil devi Renault, gelecek planlarını tasarıma da yansıtmaya baladı. Takip eden aylarda Türkiye’de satışa çıkacak olan araç, LPG’li ve elektrikli olmak üzere birçok farklı motor seçeneği sunacak. Renault Clio modellerinde LPG seçeneği ise dikkat çekti.

EYLÜL AYINDA SATIŞA ÇIKMASI BEKLENİYOR!

Kesin olmamakla birlikte Türkiye’de Eylül ayında satışa çıkması beklenen yeni Renault Clio model, LPG’li ve elektrikli motor seçeneklerinin yanı sıra tasarımda da fark yaratmayı hedefliyor. En çok satılan otomobil markalarından olan Renault, yeni Clio modeliyle ülkemizde yeniden satış rekorları kırmaya hazırlanıyor.

YENİ RENAULT CLİO’NUN FİYATI VE DETAYLARI!

Dünya genelinde 16 milyon satış rakamına ulaşmayı başaran Renault, özellikle Clio modeliyle dikkat çekiyor. Dünya genelinde ise Türkiye en çok Clio satılan ikinci ülke konumunda. Yeni Renault Clio versiyonun kısa süre içinde Türkiye’ye gelecek olması ise heyecan yarattı.

Yeni Renault Clio modelleri benzinli ve dizel seçeneklerine ek olarak LPG’li versiyona da sahip olacak. Sınıfının en kapsamlı çeşitliliğini sunmayı hedefliyor. Yeni Clio modelleri sadece tasarımda değil, teknik özellikleriyle de öne çıkıyor. 2020 yılından beri kullandığı E – Tech full hybrid teknolojini kullanmaya başlayan Renault, bunun devamı olarak Clio modellerinde 145 hp E – Tech full hybrid versiyon da sunacak. Fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER