Uşak’ta öğrencilere İHA Yazılım Eğitimi! Kontenjan dolmadan hemen kaydınızı yapın…

Uşak’ta öğrencilere İHA Yazılım Eğitimi! Kontenjan dolmadan hemen kaydınızı yapın…
GİRİŞ

TÜGVA Uşak il temsilcisi Süheyl Yasin Aslan tarafından yapılan bir paylaşım ile öğrencilere yönelik İHA Yazılım Eğitimi verileceği ifade edildi. Eğitimin detayları haberimizde.

TÜGVA Yeni Nesil Gençlik Vakfı tarafından Uşak’ta İHA Yazılım Eğitimi verileceği öğrenildi. Konu ile alakalı açıklama TÜGVA Uşak il temsilcisi Süheyl Yasin Aslan’dan geldi.

Aslan sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile önümüzdeki süreçte yapılacak olan İHA Yazılım Eğitimi ile alakalı bilgilendirme yapılarak sınırlı bir kontenjan olduğunun altını çizdi. Peki bu eğitimlere kimler katılabilir ve eğitimin içeriği nedir? Şimdi bu soruların cevabına bakalım.

tugva-usak-iha-egitimi.jpg

UŞAK İHA YAZILIM EĞİTİMİNE KİMLER KATILABİLİR?

Yasin Aslan’ın paylaşımına göre İHA Yazılım Eğitimi’ne sadece lise öğrencileri katılabilecek. Eğitimlerde İHA Yazılım Eğitimi, İHA Pilotu Sertifikası ve Simülatör Deneyimi gibi başlıklar olacak. Ayrıca programa katılan öğrencilere katılım sertifikası da verilecek. Konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamasında TÜGVA Uşak il temsilcisi Süheyl Yasin Aslan şu ifadeleri kullandı:

“Güzel bir Eğitimle birlikte sizlerleyiz

İlerleyen aylarda planlanacak İHA Yazılım Eğitimi'ne İHA SİHA alanında projeler geliştirmiş ve bu konuda ilgisi olan arkadaşları eğitimimize bekliyoruz.

Detaylar ve başvuru için linkteki "İHA Yazılım Eğitimi" formunu inceleyebilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRvuIa8GfzlmnbjNf1rQm6LhlW8gxHv5uFIZJ_XvtzTjqV_Q/viewform”

NASIL BAŞVURACAKSINIZ?

Eğer siz de lise öğrencisiyseniz ve İHA Yazılım Eğitimine ilgi duyuyorsanız yapmanız gereken şey yukarıda vermiş olduğumuz linke girerek formu doldurmak olacaktır. Program kontenjanla sınırlı olduğu için geç kalmanız durumunda programa katılamayabilirsiniz. Bu yüzden acele etmelisiniz.

TÜGVA Yeni Nesil Gençlik Vakfı’nın düzenlediği İHA eğitiminin ilerleyen aylarda planlanacağı ifade edildi. Tam tarih belli olunca ilanda belirttiğini telefon ya da maile bildirim gelecektir. Bu yüzden formu doldururken bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.

KAYNAK: UŞAK HABER