USB ile bilgisayar başlatılır mı?

USB ile bilgisayar başlatılır mı?
GİRİŞ

Bilgisayar üzerinde işletim sistemi kurmak isterseniz USB’den sizlere bu konuda yardımcı olabiliyor.

USB ile bilgisayar başlatılır mı? - Cihazı kullanarak bilgisayar başlatmak isteyenlere aradıkları çözümleri sunuyoruz. USB ile bilgisayar başlatma nasıl yapılır?

USB ile bilgisayar başlatma işlemi sayesinde aygıt üzerinden bilgisayarlarınızı kurabilirsiniz. Bilgisayar üzerinde bu işlemleri yapabilmek için bellek kullanmanız yeterli olacaktır. Aygıt üzerinden bilgisayar başlatma nedeniniz farklı olabilir.

Birçok kişi kolaylık olması için format işleminde bu işlemi tercih ediyor. Aygıt üzerinden işletim sistemini başlatmak son derece kolaydır. Özellikle bilgisayar üzerinde güvenliği sağlamak için aparat ile format atabilirsiniz. Bu uygulama kullanıcılara her alanda avantaj sağlıyor.

Aygıt Üzerinden Ön Yükleme Nasıl Yapılır?

USB üzerinden bilgisayar başlatmak için doğru yazılımları kullanmanız gerekir. Bilgisayar üzerinde ISO dosyalarını direkt olarak bellek okuyucuya kopyalamak ciddi sorunlara neden olabilir. Bu yanlışlığı birçok kullanıcı yapıyor. Bilgisayarın bu parça ile açılması bu hatayla sağlıklı bir şekilde yapılmayacak.

Dosyaların açılması için ilk olarak ISO açma ve oluşturma yazılımlarından yararlanmak gerekiyor. ISO dosyaları açıldıktan sonra aygıt üzerine yüklenmelidir. Bu dosya türlerini açıp yazılımları oluşturulduktan sonra aygıt üzerinden bilgisayarı açabilirsiniz.

USB ile Bilgisayar Nasıl Başlatılır?

Bilgisayarların ekipman üzerinden başlaması için destek paketlerinden yararlanabilirsiniz. Okuyucu bellek, yazılım ve bilgisayar işlemlerinde sizlere kolaylık sağlar. Doğru adımları uyguladığınız zaman aygıt bilgisayar başlatma konusunda sizlere destek sunar.

Bilgisayar üzerinde bellek okuyucu ön yüklemesi başlatılmadan önce USB sürücüsünü mutlaka kontrol etmeniz gerekir. Aygın ön yükleme her bilgisayar modelinde bulunmuyor. Bu bölümü kullanarak bilgisayar açmak için ön yükleme işlemini aktif duruma getirmelisiniz. Bilgisayarınızı açtıktan sonra ilk olarak BİOS’a girmelisiniz. Her markanın BİOS giriş işlemleri farklı olabilir.

BİOS bölümüne giriş gerçekleştirdikten sonra işlemlere başlayabilirsiniz. BIOS üzerinden Boot menüsüne girin. Daha sonra başlangıç menüsünü ziyaret edin. Başlangıç listesini açtığınız zaman aygıt bölümünü seçin. Seçim işleminden sonra bilgisayar açma özelliğini mutlaka tanımlamalısınız. İşlemleri tamamlayınca bu bölümü kullanarak bilgisayar kontrolü yapabilirsiniz. Sizler için en basit yoldan USB üzerinden bilgisayar başlatma işlemini anlattık. Sizde bu adımları takip edebilir ve bellek okuyucu kullanarak bilgisayarınızı açabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER