Volarant hesabı nasıl açılır, adım adım Valorant hesabı oluşturma!

Volarant hesabı nasıl açılır, adım adım Valorant hesabı oluşturma!
GİRİŞ

Son dönemin en popüler oyunlarından olan Valorant birçok yeni oyuncunun da ilgisini çekiyor. Peki, Valorant hesap oluşturma nasıl yapılır? İşte adım adım Valorant hesabı açma…

Riot Games tarafından geliştirilen ve 2020 yılında piyasaya sürülen Valorant, ülkemizde ve dünyada kısa sürede popüler oyunlar arasında yerini almayı başardı. Dünyanın en popüler çok oyunculu FPS oyunları arasında zirveye yerleşen Valorant, keyifli bir oyun deneyimi sunması sayesinde öne çıkıyor.

Oyuna erişim sağlamak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler ise hesap açma işlemlerini tamamladıktan sonra oyuna giriş yapabiliyor. Oyunculara çeşitli ajanlar arasından seçim yapma olanağı sunan Valorant, her bir ajan yani karakter için farklı yetenekler ile farklı stratejiler oluşturma imkanı sağlıyor.

VALORANT OYUN HESABI NASIL AÇILIR?

Ücretsiz olarak tüm kullanıcıların rahatlıkla oyun hesabı açmaları sağlanıyor. Ücretsiz olması sayesinde de milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor. En iyi FPS oyunları arasında yer almayı başaran Valorant’a erişim sağlamak için basit birkaç adımda hesap açmanız mümkündür.

Adım adım Valorant hesabı açma işlemleri ise kısaca şöyle:

  • Valorant resmi internet sitesine giriş yapılır.
  • ‘’Ücretsiz Oyna’’ butonuna tıklanır.
  • ‘’Hesap Oluştur’’ butonu ile üyelik formuna erişim sağlanır.
  • E – posta girilerek ve ikinci adımda doğrulama adımları takip edilerek işlem yapılır.
  • Kullanıcı adı ve şifre belirleme adımları tamamlanır.
  • Oluşturulan Riot hesabı ile indirme sayfasından oyun ‘’İndir’’ butonu ile cihaza yüklenir.
  • Hesap onayı ve indirme sonrasında oyuna kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır.

VALORANT NASIL OYNANIR?

Son derece basit bit oyun mekaniğine sahip Valorant, klasik bir strateji ve FPS oyunu gibi oynanabilir. Silahlı hedefe odaklanma, hareket mekaniği ve diğer konularda oyunu oynadıkça beceri kazanabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER