WhatsApp’ta tek seferlik sesli mesaj atılabilecek

WhatsApp’ta tek seferlik sesli mesaj atılabilecek
GİRİŞ

WhatsApp, Uşaklı teknoloji kullanıcılarını ilgilendiren haberi verdi. Bu kez farklı bir yenilikle kullanıcılarının karşısına çıkan WhatsApp, sesli mesajlara el attı.

Uşak’ta telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! WhatsApp duyurdu

Yenilikleri ile dikkat çekmeyi sürdüren WhatsApp’tan bir haber daha geldi. Bu sene yeniliklerini peş peşe açıklayan WhatsApp, özellikle bazı yenilikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Dikkat çeken yenilikleri ile çok konuşulan WhatsApp, bir yeniliğin daha haberini verdi. Bu kez sesli mesajlara el atan WhatsApp, Uşaklı teknoloji kullanıcılarını ilgilendiren yeni bir özelliğe imza attı.

Teknoloji kullanıcılarının dikkatini çeken yenilikleri ile bir süredir gündemde olan WhatsApp, son olarak yayın kanallarını devreye almış ve bu kapsamda yayın kanalı ve topluluklara tek taraflı iletişim şansı tanımaya başlamıştı. Bu kez sesli mesajlara el atan WhatsApp, bir yeni özelliğin daha haberini verdi.

WHATSAPP’IN YENİ ÖZELLİĞİ DEVREYE GİRDİ

Bir süredir medya paylaşımlarını geliştirmek için birçok yeniliği peş peşe gerçekleştirmiş olan WhatsApp, bir kez daha medya paylaşımlarına ilişkin yenilik kararı aldı. Görüntüden çok sese odaklanmış olan WhatsApp, bu kez sesli mesaj gönderenleri ilgilendiren bir yeniliğin haberini verdi. Daha önce görüntülerden ‘bir kere görüntülenebilen’ görüntü göndermeyi mümkün kalan WhatsApp, aynı özelliği sesli mesajlara da getirdi.

WHATSAPP’TA TEK SEFERLİK DİNLENİLEBİLEN SESLER GÖNDERİLEBİLECEK

Güncel versiyonu kullanan tüm kullanıcılarının ulaşabileceği yeni özellik kapsamında artık sesli mesajlar tek bir dinlenebilir hale geldi. Tek seferlik görüntü gibi tek seferlik ses göndermeyi mümkün kılan WhatsApp, 2021’den beri sağladığı görüntü özelliğini sesli mesajlar için de kullanılabilir yaptı. Böylelikle teknoloji kullanıcıları artık WhatsApp’tan tek seferlik ses atılabilecek. Bunun için ses kaydı yapıldıktan sonra ses kaydının yanında bulunan ‘1’ işaretine tıklanması ve sesin gönderilmesi yeterli olacak. Böylelikle ses dinlendikten sonra kaybolacak.

KAYNAK: UŞAK HABER