Xiaomi kullanan herkesi ilgilendiriyor! Mi Cloud ile telefonunuzu daha verimli kulanın!

Xiaomi kullanan herkesi ilgilendiriyor! Mi Cloud ile telefonunuzu daha verimli kulanın!
GİRİŞ

Xiaomi kullanıcılarına tıpkı Google Drive gibi hizmet sunan Mi Cloud merak ediliyor. Tüm Xiaomi kullanıcılarını ilgilendiriyor! Peki, Xiaomi Mi Cloud nasıl kullanılır? İşte yanıtı…

Çinli teknoloji devi Xiaomi, son yıllarda Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde oldukça geniş bir kesim tarafından tercih ediliyor. ABD’li ve Güney Koreli rakiplerini birçok alanda geride bırakmayı başaran Xiaomi, Mi Cloud özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Telefonların hafızlarının son yıllarda giderek yetersiz bir hale gelmesinin ardından bulut depolama seçenekleri de önem kazanmaya başladı. Google Drive ile benzer özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Cloud ise Xiaomi kullanıcılarına önemli bir katkı sunuyor.

XİAOMİ Mİ CLOUD NEDİR?

2012 yılından bu yana Xiaomi tarafından kullanıcılarına sunula bulut veri yedekleme hizmeti olan Mi Cloud, Google Drive, İCloud ve Yandex Disk gibi rakipleriyle başarılı şekilde mücadele ediyor. Veri senkronizasyonu, yedekleme, cihaz bulma, alan genişletme ve hesap yöntemi gibi birçok özellik bu kapsamda kullanılabiliyor.

Mİ CLOUD NASIL KULLANILIR?

Google Drive, İCloud ve Yandex Disk gibi uygulamalara alternatif olmayı başaran Mi Cloud, oldukça basit bir şekilde kullanılabiliyor. Diğer cihazlarda olduğu gibi basit birkaç adımda Mi hesabı oluşturduktan sonra kullanılabiliyor.

Xiaomi Mi Cloud kullanmak için kısaca şu adımların izlenmesi gerekiyor:

  • Mi hesabı oluşturulur.
  • Açılan ekranda şifre belirleme ve diğer adımlar takp edilir.
  • Cep telefonu ayarlar bölümünden Xiaomi hesabına tıklanır.
  • Üyelik girişi sonrasında ayalar ekranına geri dönülür.
  • ‘’Senkronize et’’ seçeneği ile işlem adımları izlenir.
  • Senkronizasyonda ‘’Mi Cloud’’ seçeneğine tıklanarak giriş yapılır.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra cihazdaki depolama alanı için ‘’Bulut Depolama Alanı’’ seçeneği üzerinden işlem yapılarak verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER