2023 Survivor finali ne zaman? Survivor final bileti ne kadar, nereden alınır?

2023 Survivor finali ne zaman? Survivor final bileti ne kadar, nereden alınır?
GİRİŞ

2023 Survivor’da final heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Finale az bir süre kala Survivor final bileti de araştırılmaya başladı. Peki, Survivor 2023 final bileti ne kadar, nereden ve nasıl alınır?

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Survivor, 2023 sezonunda da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Survivor 2023 yeni sezon şampiyonunun belli olacağı finali canlı bir şekilde izlemek isteyenler ise bilet fiyatlarını araştırmaya başladı.

Final gününe kısa bir süre kala Survivor’da birinciliği alacak yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. TV 8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak finali yakından takip etmek isteyenler ise Survivor final biletini nasıl ve nerden alacaklarını araştırmaya devam ediyor.

SURVİVOR 2023 FİNALİ NE ZAMAN?

Yeni sezonda da izlenme rekorları kırmayı başaran Survivor, 2023 sezonunu da görkemli bir final ile geride bırakmaya hazırlanıyor. 13 Haziran Salı günü yapılacak Survivor finali TV 8 ekranlarında izleyicilerle canlı olarak buluşacak. Finali canlı olarak takip etmek isteyenler ise biletleri araştırmaya başladı.

SURVİVOR 2023 FİNALİ NEREDE YAPILACAK?

Sezon boyunca Dominik’te çekimleri yapılan Survivor, finalini İstanbul’da yapmaya hazırlanıyor. 13 Haziran Salı günü ekrana gelecek Survivor 2023 finali İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava’da düzenlenecek. Finali canlı olarak yakından takip etmek isteyenlerin ise bilet alarak seyirci olarak katılmaları sağlanacak.

SURVİVOR FİNAL BİLETİ FİYATLARI NE KADAR?

Survivor 2023’ün İstanbul’da yapılacak büyük finali için bilet fiyatları 160 ila 400 TL arasında değişiyor. 2 gün boyunca devam edecek büyük Survivor finalini yakından izlemek ve final heyecanına ortak olmak isteyen kişilerin ise Biletix’ten online olarak Survivor 2023 final bilelerini satın almaları sağlanıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER