Adım Farah dizisi ne zaman? Adım Farah konusu ve oyuncu kadrosu heyecan yarattı

Adım Farah dizisi ne zaman? Adım Farah konusu ve oyuncu kadrosu heyecan yarattı
GİRİŞ

Fox TV’nin yeni dizisi Adım Farah ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Adım Farah oyuncuları ve konusu…

Diziseverlerin heyecanla beklediği yeni dizilerden biri Adım Farah oldu. Fox TV ekranlarından yayınlanması beklenen Adım Farah dizisi hakkında araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Türk televizyonlarının aranan simalarına yer veren Adım Farah dizisi konusu merak ediliyor. Yayın hayatına hızlı bir giriş yapması beklenen Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak?

Ekranların en sevilen isimlerinden Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisi şimdiden heyecan yarattı. Fox TV ekranlarından yayınlanan Adım Farah ilk bölüm fragmanı sosyal medyada çok konuşuldu. Büyük ilgi gören dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor.

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU

Demet Özdemir’in hayat verdiği Farah, 28 yaşında İranlı bir kadındır. İran’dan Fransa’ya kaçarken İstanbul’da hamile olduğunu öğrenir ve kaçmaktan vazgeçer. Oğlu Kerimşah’ı İstanbul’da dünyaya getiren Farah, oğlunun az rastlanan bir hastalıktan mustarip olması yüzünden çaresiz kalır. Temizlikçi olarak hayata tutunmaya çalışan Farah’ın dünyası bir gecede kayar. Temizliğe gittiği mekanda mafyanın işlediği cinayete tanık olur ve Engin Akyürek’in canlandırdığı Tahir Lekesiz karakteriyle tanışır. Ölen kişinin polis olması işleri daha da sıkıntıya sokarken Tahir ve Farah bu ölüm kalım çıkmazında birbirlerine aşık olur.

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ekranların en sevilen simalarına yer veren Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Yeni bölümleriyle ekranlara gelecek dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi ünlü isimler yer alıyor.

ADIM FARAH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşması beklenen Adım Farah dizisinin yayın tarihi belli oldu. Üçüncü fragmanıyla sosyal medyayı sallayan ve şimdiden geniş bir izleyici kitlesi bulunan Adım Farah dizisi 1 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de seyirci karşısına çıkacak.

KAYNAK: UŞAK HABER