Aile dizisi ertelendi mi, ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ve oyuncuları

Aile dizisi ertelendi mi, ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ve oyuncuları
GİRİŞ

Show TV ekranlarının merakla beklenen Aile isimli dizisi deprem felaketi nedeniyle ertelendi. Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu…

Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi sosyal medyada çok konuşuldu. Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak Aile dizisi için geri sayım sürüyor. Ay Yapım imzalı Aile dizisi, ilk olarak 14 Şubat tarihinde Show TV ekranlarından yayın hayatına başlayacaktı. Ancak ülkemizi sarsan deprem felaketi yüzünden dizinin başlangıç tarihi ertelenmişti.

Dizi severleri heyecanlandıran Aile dizisiyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Aile, oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Ertelendikten sonra yeni yayın tarihi merak edilen Aile dizisiyle ilgili araştırmalar sürüyor. Sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olan Aile dizisi ne zaman başlayacak sorusu gündemden düşmüyor. Aile dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ay Yapım imzalı Aile dizisi, Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Hakan Bonomo’nun özgün senaryosuyla ve Ahmet Katıksız’ın yönetmenliği ile ekranlara gelecek dizinin oyuncu kadrosu heyecan yarattı. Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularını barındıran kadrosuyla Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisinin 14 Şubat’ta ertelenmesinden sonra yeni yayın tarihi belli oldu. Aile dizisi 7 Mart gününde Show TV ekranlarından yayın hayatına başlayacak.

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın psikolog Devin ile tanışmasını konu ediniyor. İkili aile içinde değişen dengeleri ve gelişen olaylarla aile kavramına farklı bir bakış açısı kazandıracak. Aslan ve Devin arasındaki psikolojik çatışmalar yepyeni olayları izleyicilere taşıyacak.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Show TV’nin yeni dizisi Aile oyuncu kadrosu da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Heyecanla beklenen dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. İki ünlü oyuncuya Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

KAYNAK: UŞAK HABER