Aile dizisinden hayranlarına kötü haber! Sezon finali tarihi belli oldu! Aile dizisi sezon finali ne zaman?

Aile dizisinden hayranlarına kötü haber! Sezon finali tarihi belli oldu! Aile dizisi sezon finali ne zaman?
GİRİŞ

Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından Aile dizisi nefes kesen bir sezon finali ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Aile dizisi sezon finali ne zaman? İşte detaylar…

Aile dizisinden hayranlarına kötü haber! Sezon finali tarihi belli oldu! Aile dizisi sezon finali ne zaman? - Show TV ekranlarının son döneme damgasını vuran yapımlarından Aile dizisi, başarılı oyuncun kadrosu ve senaryosu ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dizi ilk bölümünden itibaren büyük bir beğeni kazandı.

Başarılı birçok ismin yer aldığı dizinin 30 bölüm olarak tasarlandığı aktarılıyor. Kısa sürecek bir dizi olması nedeniyle sezon finali kararı da erken geldiği ifade ediliyor. Dizinin sezon finali tarihinin açıklanmasının ardından yeni bölüm heyecanı da bir hayli arttı.

AİLE DİZİSİ UYARLAMA MI?

Show TV’nin yeni döneme damgasını vuran yapımlarından Aile dizisi sezon finali ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Her bölümü ilgiyle takip edilen dizinin dünyaca ünlü The Sopranos dizisinden uyarlama olduğu ifade ediliyor. Popüler dizinin Türkiye uyarlaması olduğu ifade edilen Aile dizisi bir hayli sevildi.

AİLE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI KİM?

Son derece varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın kendisi ile aynı dertlerden mustarip Psikolog Devin’le tanışmasının ardından yaşadıkları olaylar konu ediniyor. Aile kavramını yeniden işlendiği dizide birçok ünlü isim yer alıyor.

Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’a, Nejat İşler, Nur Sürer, Yüsra Geyik, Canan Ergüder, Levent Ülgen gibi pek çok usta isim eşlik ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile büyük ilgi gören dizinin senaryosunu ise Hakan Bonomo üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız yer alıyor. Ay Yapım imzalı dizinin 13. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyor.

AİLE DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

30 Mayıs 2023 Pazar akşamı izleyici ile yeni bölümüyle buluşacak Aile dizisinin sezon finali yapacağı açıklandı. 13. yeni bölümüyle sezon finali yapacak dizinin ayrıca 30 bölüm olarak tasarlandığı da ifade edildi.

KAYNAK: UŞAK HABER