Arayış dizisinin ilk bölümü ne zaman, konusu ne? Arayış dizi oyuncularında kimler var?

Arayış dizisinin ilk bölümü ne zaman, konusu ne? Arayış dizi oyuncularında kimler var?
GİRİŞ

Arayış dizisinde yer alacak ünlü isimler dizinin heyecanla beklenmesine neden oldu. Diziye dair yapılan araştırmalarda Arayış dizisinin konusu ve tüm oyuncu kadrosuna dair konu başlıkları yer aldı.

Arayış dizisinin ilk bölümü ne zaman, konusu ne? Arayış dizi oyuncularında kimler var? - Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün rol aldığı Arayış dizisine dair ilk kareler yayınlandı. Dizinin yayınlanan kareleri, sosyal medyada gündem oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış dizisine dair yapılan aramalarda, dizinin konusunun ne olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığına dair konu başlıkları ilk sıralarda yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncu Aslı Enver, eşi ile birlikte yurt dışına yerleşme kararı alması ile gündeme gelmişti. Kısa bir süre sonra bebeğini kucağına alacak olan ünlü isim, Arayış dizisindeki rolü ile de adından sıklıkla bahsettirecek gibi duruyor. Aslı Enver, kendine gelen proje tekliflerini de değerlendirdiğini belirtmişti.

ARAYIŞ DİZİSİNİN KONUSU

Disney Plus platformunda izleyici ile buluşacak olan Arayış dizisi birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Arayış dizisinin konusu ise, arama motorlarında en çok aratılan konu başlıklarından oldu. Arayış dizisinin konusu şu şekilde; ‘’Metropol hayatına sıkışmış hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelilerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.’’

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Merakla beklenen Arayış dizisinin başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür yer alıyor. Dizinin yapımcılığı Ay Yapım tarafından gerçekleştirilirken dizinin özgün hikayesi ve senaryosunu ise, Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Arayış dizinin yönetmen koltuğunda ise, Emin Alper yer alıyor. Dizinin başrollerini paylaşan Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün yanı sıra, dizide yer alan diğer oyuncular arasında; Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Uysal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER