Arka Sokaklar dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Kadroda o isim yok!

Arka Sokaklar dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Kadroda o isim yok!
GİRİŞ

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizilerinden olan Arka Sokaklar, izleyicisini sevince boğan bir haber ile gündeme geldi. Dizinin, geri döneceği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Kanal D ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz eylül ayında 17’nci senesine hızlı bir giriş yapmış ancak yapımcısı Türker İnanoğlu’nun yaşadığı bir sağlık problemi sebebi ile askıya alınmıştı. O dönem içerisinde açıklamalarda bulunan İlker İnanoğlu çekimlerin yakın zaman içerisinde başlayacağını, dizinin final yapacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti. Ancak İnanoğlu’nun dediği gibi olmadı ve çekimler uzun bir araya rağmen gerçekleşmedi.

Arka Sokaklar dizisinin sessiz sedasız bir biçimde yayından kalkmasının ardından açıklamalarda bulunan dizinin Rıza Baba’sı usta sanatçı Zafer Ergin, böyle bir diziye finalsiz vedanın yakışmadığını belirtmişti. Hem oyuncuların hem de dizinin tutkunlarının finalsiz vedaya tepkili oldukları bilinirken şaşırtan haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş dizinin yeni sezonu için hazırlıklara başlamış olduğunu yazdı.

AĞUSTOS AYINDA ÇEKİMLER BAŞLAYACAK!

Son olarak 638’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan ve o günden bu yana da çeşitli iddialar ile gündemden düşmeyen Arka Sokaklar dizisi, yeni bir gelişme ile heyecan uyandırdı. Yapımcı Türker İnanoğlu’nun dizinin tüm haklarını Kanal D’nin yönetiminde olan D Media’ya devrettiğini ifade eden Altuntaş, yeni sezonda yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz ile Ozan Yurdakul’un oturacağını yazdı. Edinilen bilgilere göre eylül ayına yetişmesi planlanan yeni sezon için çekimler ağustos ayında başlayacak.

KADRO ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI!

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda kadroda köklü değişikliklerin olup olmayacağı, geçtiğimiz sezonda yaşanmış olanlardan ötürü oyuncuların tepki gösterip göstermeyeceği merak edilirken kadroya ilişkin birtakım detaylar netlik kazandı. İlker İnanoğlu, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Ozan Çobaoğlu’nun yer alacağı yeni sezonda Oya Akar bulunmayacak. Akar, dizide ‘Selin Komiser’ karakterine hayat veriyordu.

KAYNAK: UŞAK HABER