Astrolojinin en zeki burçları belli oldu! Bu burçların IQ'sü resmen zirvede! İşte en keskin zekaya sahip 5 burç!

Astrolojinin en zeki burçları belli oldu! Bu burçların IQ'sü resmen zirvede! İşte en keskin zekaya sahip 5 burç!
GİRİŞ

Zekalarıyla gören herkesi kendine hayra bırakan burçlar belli oldu. Keskin zekaları dillere destan… İşte beyinleri zehir gibi çalışan en keskin zekaya sahip o 5 burç!

Çoğu insan burçların insan karakteri ve hayatı üzerinde etkili olabileceğini düşünse de buna itiraz edenlerin sayısı da oldukça fazla. Yapılan birçok araştırma ise aynı burçlara sahip insanların ortak bazı özelliklere sahip olabileceğini gösteriyor.

IQ testlerinde adeta full çeken en zeki burçlar ise bu ortak özellikleriyle ön plana çıktı. İş, okul veya aşk hayatında her zaman zekice söylemleriyle etrafındaki insanları kendine hayran bırakan burçlar ise belli oldu. İşte en zeki o burçlar…

İKİZLER BURCU

Analitik düşünme becerisine sahip en zeki burçlar arasında ikizler burcu ilk sırada yer alıyor. Çok yönlülükleri ve sosyal becerileri ise sosyal hayatta da onların hep ilgi odağında yer almasını sağlıyor. Problem çözmede adete guru olan ikizler burcu pratik ve keskin zekaları sayesinde her konuda başarılı olabiliyor.

BALIK BURCU

Duygusallıkları bir kenara balık burçlarının zekaları her zaman onların bir adım önde olmasını sağlıyor. Her ne kadar duygusal ve hassas olsa da en üzüntülü anlarında bile doğru kararlar vermek için keskin zekalarından yararlanmaktadır. En bilge burçlar arasında yer alan balık burçları araştırmayı ve öğrenmeyi de seven burçlar arasında yer alıyor.

OĞLAK BUCU

Disiplinli, azimli ve zeki burçlar arasında öne çıkan oğlak burcu, hedef odaklı ve son derece çalışkandır. Sorumluluklarını iyi bilen ve hedeflerine ulaşmak için emin adımlarla hareket eden oğlak burcu, inatçılığı kadar zekalarıyla da tüm zorlukların üstesinden gelebiliyor.

ASLAN BURCU

Aslan burçlarının liderlik vasıfları aynı zamanda onların sahip olduğu zekalarından gelmektedir. Doğru kararlar almada keskin zekalarından yararlanan aslan burcu, tüm zorluklar karşısında büyük bir kolaylıkla sorunları aşabiliyor.

YAY BURCU

Pratik zekalarıyla en zorlu konularda bile hızlı çözüm üreten yay burcu, hızlı öğrenen yapısıyla da dikkat çeker. Kendi özgürlüğü ve rahatlığı için keskin zekasından her zaman yararlanmaktadır. Zekice sözleri ve yaratıcılığı da herkesi kendine hayran bırakan burçlar arasında yer almaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER