Avatar: The Way of Water nihayet geliyor! Avatar 2 konusu ne? Avatar 2 nereden izlenir?

Avatar: The Way of Water nihayet geliyor! Avatar 2 konusu ne? Avatar 2 nereden izlenir?
GİRİŞ

Gişe rekortmeni film Avatar’ın devamı ola Avatar: The Way of Water, yılın en çok konuşulan yapımlarından biri oldu. O film bakın hangi platforma geliyor. İşte Avatar 2 hakkında merak edilenler…

Avatar: The Way of Water nihayet geliyor! Avatar 2 konusu ne? Avatar 2 nereden izlenir? - Yönetmenliğini James Cameron’ın yaptığı ve ilk filmde büyük bir gişe rekoru kıran Avatar filminin devam filmi olan Avatar: The Way of Water, nihayet izleyici ile dijital platformlar üzerinden buluşmaya hazırlanıyor. ABD yapımı epik bilimkurgu türündeki film büyük bir beğeni toplamıştı.

İlk kez 2009 yılında vizyona giren Avatar filmi, seri olarak ilerlemeye devam ediyor. Devam filmi niteliğindeki ikinci film olan Avatar: Suyun Yolu, bu yılın en çok konuşulan sinema filmleri arasında da yerini almayı başardı.

AVATAR: THE WAY OF WATER KONUSU NE?

İlk Avatar filminin devam niteliğini taşıyan Avatar: The Way of Water, Jake Sully ve Neytiri’nin aile kurmalarının ardından birlikte olmak için yaptıkları fedakarlık ve mücadeleyi konu alıyor. Eski bir tehdit ise başladığı işi bitirmek için geri gelecektir. Evlerini terk etmek zorunda kalan ve Pandora’nın farklı bölgelerine gitmek zorunda kalan kahramanlarımızın zorlukla dolu mücadeleleri konu ediniyor.

AVATAR: SUYUN YOLU OYUNCULARI KİMLER?

Avatar 2 filminin oyuncu kadrosu ise yine en az filmin senaryosu ve hikayesi kadar dikkat çekiyor. Filmde Jake Sully karakterini yine Sam Worthington canlandırıyor. Neytiri karakterini ise Zoe Saldana üstlendi. Film diğer oyuncu kadrosu ise şöyle:

  • Sigourney Weaver
  • Stephen Lang
  • Kate Winslet
  • Cliff Curtis
  • Joel David Moore
  • CH Pounder

AVATAR 2 DİSNEY PLUS ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Avatar: The Way of Water filminin 7 Haziran 2023’te Disney + platformunda ve Warner Bros. Discovery’nin yenilenen dijital platformu olan Max’te yayınlanacak. Disney Plus Türkiye abonelerinin de filmi izleyebilmeleri mümkün hale geliyor. 7 Haziran’dan itibaren Disney Plus abonelerinin merakla beklenen Avatar: The Way of Water (Suyun Yolu) filmini dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından olan Disney + üzerinden izlemeleri sağlanacak.

KAYNAK: UŞAK HABER