Barbie filmi konusu ve oyuncuları: Barbie filmi ne zaman vizyona girecek?

Barbie filmi konusu ve oyuncuları: Barbie filmi ne zaman vizyona girecek?
GİRİŞ

Tanıtım videoları ile büyük merak uyandıran Barbie filmi, arama motorlarına konu olmaya başladı. Peki, Barbie filmi vizyona girdi mi, ne zaman girecek? Barbie filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar…

Senelerdir büyük küçük demeden her yaş grubunun ilgi ile takip ettiği Barbie serisi, geçtiğimiz aylarda yeni bir proje ile gündeme geldi. Yeni bir film projesi ile sinema severlerin karşısına çıkarılacağı duyurulan Barbie, gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım videoları ile milyonların dikkatini çeken ve küresel çapta geniş bir yankı uyandıran film, arama motorlarında sık sık sorgulanmaya başlandı.

Barbie filminin vizyona giriş tarihi, merak konusu oldu. Yanı sıra filmin konusu ve oyuncu kadrosu da sık sık sorgulanmaya başlandı. Peki, Barbie filmi ne zaman gösterime girecek? İşte Barbie filmine dair tüm merak edilenler…

barbie-filmi1.jpg

BARBIE FİLMİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosu Noah Baumbach ve Greta Gerwig tarafından kaleme alınan Barbie filmi, Barbie Diyarı’nda yaşayan ve sözde kusurları sebebi ile sürgüne gitmeye zorlandığından ötürü gerçek dünyada yeni bir maceraya atılan bir oyuncak bebeğin hikayesini konu ediniyor. Merak ile beklenen filmin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

  • Margot Robbie, Ryan Gosling, Scott Evans, Kingsley Ben- Adir, Ncuti Gatwa, Hari Nef, Dua Lipa, Emma Mackey, Sharon Rooney, Anna Cruz Kayne, Issa Rae, Nicola Coughlan, Kate McKinnon, Ritu Arya, Alexandra Shipp, Aeric Ferrera, Helen Mirren, Will Ferrell, Emerald Fennel, Michael Cera.

barbie-filmi.jpg

BARBIE FİLMİNİN VİZYONA GİRİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerinde yer aldığı Barbie filminin ne zaman vizyona gireceği merak konusu oldu. Tanıtım videoları ile dahi izleyicileri heyecanlandırmayı başaran film, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek.

KAYNAK: UŞAK HABER